Viešbučio aprašymas Beaver Run Resort 4*

„Beaver Run Resort“ yra gražioje vietoje su nuostabiais kalnų vaizdais ir nuostabiu gaiviu kalnų oru. Viešbutis yra labai populiarus tarp slidinėjimo ir lauko pramogų mėgėjų.
Viešbutis yra Breckenridge. // Atnaujinta 08 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

žaidimų kambarys, konferencijų salės, kuriose telpa nuo 10 iki 700 žmonių, verslo centras, aptarnavimas visą parą, skėčiai ir gultai prie baseino, sauna, turkiška pirtis, SPA, lauko baseinas, uždaras baseinas, treniruoklių salė, sūkurinė vonia, laipiojimas, pasivaikščiojimai kalnuose dviračių sportas, žvejyba, plaukimas plaustais, slidinėjimas, golfas, jodinėjimas, teniso kortai, vaikų priežiūra, vaikiška lovelė, vaikų baseinas, vaikų klubas

Numeriai

Kambarių skaičius: 500 kambarių.
Kambarių tipai: liukso klasės studija, kolorado liukso numeris, liukso numeris, aukščiausios kokybės liukso numeris, verslo klasės liukso numeris.
Visi kambariai yra erdvūs ir patogūs, dekoruoti Alpių stiliumi, apstatyti patogiais baldais. Kiekviename kambaryje yra miegamasis, svetainė su židiniu ir visiškai įrengta virtuvė.

Numeriuose

balkonas, televizorius su palydovine televizija, mini baras su šaldytuvu, oro kondicionierius, telefonas, kavos ir arbatos virimo aparatas, vonios kambarys su vonia arba dušu, plaukų džiovintuvas ir higienos reikmenys

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai