Viešbučio aprašymas Hotel Rouge 3*

Įsikūręs netoli miesto centro, šalia daugybės ambasadų. „Rouge“ viešbutį galima priskirti prie modernaus boutique viešbučio. // Atnaujinta 08 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Įsikūręs netoli miesto centro, šalia daugybės ambasadų

Paslaugos viešbutyje

butikai, restoranai, barai, internetas / WiFi, treniruoklių salė, SPA salonas, masažas, verslo centras, konferencijų salė (167 kv.m.)

Numeriai

137 kambariai.
Liukso klasės svečių kambariai – jaukūs liukso kambariai nerūkantiems. Dizainas pagamintas originaliu raudonu stiliumi. Kiekviename numeryje yra vonios kambarys su dušu. Šilti ir minkšti vonios rankšluosčiai ir chalatai. Mėgstantiems valgyti kambaryje, užsakymų pristatymas į kambarį ir mini baras.
Pokalbių kambarys – specialūs pokalbių kambariai, kuriuose yra kompiuteris, CD grotuvas, didelis stalas ir patogi odinė kėdė. Patalpa bendravimui ir pramogoms.
Chill Room – įrengtas kompiuterinių žaidimų gerbėjams. Kambaryje yra Sony PlayStation žaidimų konsolės su didžiule vaizdo žaidimų biblioteka, sėdimos vietos dviem žmonėms. Taip pat kambaryje yra du LCD televizoriai.
Chow Rooms – kambariai, skirti namų ruošos gerbėjams. Virtuvė ir didelis valgomojo stalas, platus nerūdijančio plieno indų pasirinkimas.

Numeriuose

didelės spartos belaidis internetas, 37 colių plazminis televizorius, CD grotuvas, PlayStation 3 ir Nintendo Wii, mini baras, kelių linijų belaidis telefonas, balso paštas, seifas, vonios reikmenys, plaukų džiovintuvas, lygintuvas / lyginimo lenta, kavos virimo aparatas, kambarių aptarnavimas

Svetainė

Hotel Rouge 3*

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai