The Villas at Disney's Wilderness Lodge 4*

Viešbučio aprašymas The Villas at Disney's Wilderness Lodge 4*

Viešbutis yra Disney Parks rajone, šalia Magic Kingdom Park. Viešbutis siūlo savo svečiams nemokamą pervežimą antžeminiu arba keltu į pramogų parkus. Atstumas iki oro uosto yra 16 km.
Švęskite nuostabių Amerikos šiaurės vakarų nacionalinių parkų didybę. Įeikite į aukštą, į dvi dalis padalintą aštuonių aukštų pastato vestibiulį, sveikindami amerikietišką meistriškumą ir meniškumą. Mėgaukitės gamtos, indėnų kultūros ir Amerikos pasienio pradininkų paveldo harmonija. Ir tuo pačiu patiriate visus jūsų buvimą vertinančio kurorto malonumus.
+Viešbutis yra 7 aukštų pastatas, pastatytas brangios medžioklės sodybos stiliumi. Viešbučio teritorija gražiai sutvarkyta, aukštos pušys, eglės leidžia atrodyti kaip rezervuotas nacionalinio parko kampelis.
Erdvus viešbučio fojė atrodo kaip atriumas, dekoruotas kolonomis, o iš langų atsiveria vaizdingos viešbučio teritorijos panorama. Viešbučio fojė papuošta daugybe indiškų totemų // Atnaujinta 08 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra Disney Parks rajone, šalia Magic Kingdom Park. Viešbutis siūlo savo svečiams nemokamą pervežimą antžeminiu arba keltu į pramogų parkus. Atstumas iki oro uosto yra 16 km.

Paplūdimys

smėlio

Paslaugos viešbutyje

4 restoranai, kelios kavinės, barai, įskaitant barą prie baseino, lauko baseinas, butikas, nemokama automobilių stovėjimo aikštelė gyventojams.

Numeriai

Viešbutyje yra 727 kambariai, stilizuoti Laukinių Vakarų užkariavimo stiliumi. Pats viešbutis, jo teritorija atkuria vesternų laikų Amerikos dvasią.
Kambariai pakankamai erdvūs. Apgyvendinimui yra šių kategorijų kambariai:
Standartinis kambarys – bendras plotas 35 kv.m, vaizdas į krioklį, viešbučio teritoriją, žaliąsias erdves, ežerą.
Woods View Room bendras plotas 37 kv.m, vaizdas į žaliąsias erdves.
Courtyard View Room – bendras plotas 37 kv.m., vaizdas į baseiną, krioklį ir ežerą.
Viešbutyje taip pat yra kambarių, priklausančių kategorijai
Konsjeržo kambarys. Iš šių kambarių atsiveria vaizdas į ežerą ir krioklį bei viešbučio teritoriją. Šio tipo numeriuose siūlomos konsjeržo paslaugos, nemokami lengvieji pusryčiai, lengvi popietės užkandžiai ir popietės arbata.

Numeriuose

2 didelės lovos arba 1 labai didelė lova, stalas ir kėdės, plaukų džiovintuvas prie lubų, balkonas arba nedidelė terasa, vonios kambarys su 2 kriauklėmis ir vonia, oro kondicionierius, televizorius, telefonas, radijas.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai