Viešbučio aprašymas Sir Francis Drake 4*

Sir Francis Drake yra San Francisko klestinčiame Sąjungos aikštės kultūros centre, kuris žinomas dėl savo menininkų, teatrų, galerijų, restoranų, muzikantų ir vietinių gyventojų. Powell tramvajaus stotelėje įsikūręs viešbutis savo lankytojams siūlo platų parduotuvių pasirinkimą, pavyzdžiui, Tiffany & Co, Gucci, Prada, Giorgio Armani, Coach, Betsey Johnson ir Louis Vuitton, North Face, Niketown ir Levi's. „Sir Francis Drake“ yra centrinėje vietoje, todėl lengvai pasieksite tokias garsias vietas kaip „Chinatown Moscone Center“, Modernaus meno muziejus ir Finansų rajonas. Taip pat lengvai pasieksite tokias vietas kaip Embarcadero, AT&T parkas, North Beach, Telegraph Hill, Coit Tower ir, žinoma, populiarioji Fisherman's Wharf. // Atnaujinta 09 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Įsikūręs klestinčiame San Francisko Sąjungos aikštės kultūros centre, kuris žinomas dėl savo menininkų, teatrų, galerijų, restoranų, muzikantų ir vietinių gyventojų.

Paslaugos viešbutyje

viešbučio darbuotojai siūlo paslaugas, įskaitant faksogramų siuntimą ir kopijavimą, parkavimą su automobilio pristatymu į lankytojų nurodytą vietą, galimybę išsinuomoti limuziną arba naudotis vairuotojo, vertėjų, pėstininkų, apsaugos darbuotojų, gidų, skalbimo, valiutos paslaugomis. birža, treniruoklių salė su dviem treniruokliais, didelis treniruoklių pasirinkimas, treniruoklis, svarmenys ir rūbinė, trys golfo aikštynai, pakrantės dokas už 1 mylios nuo viešbučio, populiarus bėgiojimui

Numeriai

Viešbutyje yra 417 kambarių 21 aukšte.
2007 m. balandį atnaujinto „Sir Francis Drake“ viešbučio lankytojų kambariuose yra Edvardo laikų stiliaus baldai, įskaitant žaliai baltai spausdintus litografinius tapetus ir aukso juostelėmis dekoruotas užuolaidas. Senovinio stiliaus balduose yra lovos su galvūgaliais ir stalai.

Numeriuose

bevielis internetas, telefonas, balso paštas, mini baras, oro kondicionierius, lygintuvas, plaukų džiovintuvas, magnetiniai rakteliai durims atidaryti.

Adresas

450 Powell St., San Franciskas, CA 94102

Telefono numeriai

415-392-7755
Kainų grafikas
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai