Viešbučio aprašymas Hotel Nikko Dusseldorf 5*

"Nikko" yra modernus viešbutis, pastatytas Art Nouveau stiliaus 1978 m. Modernus viešbučio dizainas ir aukšta aptarnavimo kokybė – geriausia reklama į miestą atvykstantiems svečiams į daugybę parodų ir verslo seminarų. // Atnaujinta 05 sausio 2023
Kainų grafikas
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra miesto centre, 10 minučių nuo Königsallee ir senamiesčio, 8 km nuo oro uosto, 5 minutės pėsčiomis nuo pagrindinės stoties, 300 m iki metro stoties.

Paslaugos viešbutyje

automobilių stovėjimo aikštelė, restoranas, leidžiama apsistoti su gyvūnais, baras, visą parą dirbanti registratūra, laikraščiai, terasa, kambariai nerūkantiems, patogumai neįgaliesiems, liftas, greitas įregistravimas ir išregistravimas, seifas, garsui nepralaidūs kambariai, šildymas, bagažo saugykla, parduotuvės viešbutis, oro kondicionierius, rūkymo zonos, sauna, treniruoklių salė, soliariumas, SPA ir sveikatingumo centras, masažas, karaokė, turkų, garų pirtis, vidaus baseinas, kambarių aptarnavimas, posėdžių kambarys, pokylių kambarys, verslo centras, skalbykla, cheminis valymas, Kirpykla, Grožio salonas, Pusryčiai kambaryje, Lyginimo paslauga, Internetas, Valiutos keitykla, Dovanų parduotuvė, Batų blizgesys, Pietų paketai, Automobilių nuoma, Faksas, Kopijavimas, Bilietų aptarnavimas.
  • renovacijos metai

Numeriai

Viešbutyje yra 386 kambariai, tarp jų ir liukso klasės kambariai, tarp kurių Prezidentinis apartamentas išsiskiria ne tik savo dydžiu (120 kv.m, kai jis derinamas su kaimyniniais kambariais), bet ir nuostabiu vaizdu į Diuseldorfą. Elegantiškas dizainas išskiria 43 naujus kambarius nuo 28 iki 60 kvadratinių metrų. m. Iš jų didžiulių, beveik iki grindų langų atsiveria įspūdingi Diuseldorfo vaizdai. Kai kurie kambariai yra penkiakampio arba šešiakampio formos su harmoningai į interjerą integruotomis kolonomis, kurios kiekvienam kambariui suteikia savitumo.

Numeriuose

vonia arba dušas, plaukų džiovintuvas, telefonas, balso paštas, interneto ryšys, kelnių presas, kabelinė televizija, mini baras, seifas.

Telefono numeriai

49 (0) 211 834 0

Еl. paštas

info@nikko-hotel.de
numeriai 5
paslauga 5
švara 5
maistas 5
infrastruktūra 5
Kainų grafikas
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Hotel Nikko Dusseldorf 5*
5.0 iš 10 0 | iš 20 viešbučių Diuseldorfas

verslo reikalais 2010 Rugsėjo 25 Įvertinimas 5.0

Man nepatiko vieš butis...
Virtuvė tokia tokia, kambariai labai maž i, vaizdas pro langą į kiemą tiesiog baisus, nė ra rusiš ko televizoriaus ir neį manoma nustatyti, nė ra š lepeč ių ir chalatų , yra vienas puodelis arbatai. kambarys 2 ž monė ms, o antro tiesiog neį manoma...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai