Viešbučio aprašymas The Westin Europa & Regina 5*

„Westin Europa & Regina“, įsikūręs pačioje Venecijos širdyje, ant Didžiojo kanalo krantų, keli žingsniai nuo San Marco aikštės, vienija penkis senovinius pastatus, pastatytus nuo XVII iki XIX a., ir atspindi architektūrines bei istorines tradicijas. senovinis miestas. Kerintis vaizdas pro viešbučio langus ir rafinuota atmosfera kadaise įkvėpė didįjį Monet; o dabar patogūs kambariai turi išskirtinį Venecijos stiliaus interjerą su elegantiškais baldais, storais veidrodžiais, Murano stiklo šviestuvais, sienomis su šilkiniais tapetais ir paveikslais, taip pat atsiveria nuostabus vaizdas į Didįjį kanalą, lagūną ir vaizdingą kiemą. // Atnaujinta 03 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra istoriniame Venecijos centre, šalia Piazza San Marco, 50 minučių vandens taksi nuo Marco Polo tarptautinio oro uosto, 30 minučių vandens taksi nuo Santa Lucia geležinkelio stoties.

Paplūdimys

  • privatus paplūdimys
  • smėlio paplūdimys

Paslaugos viešbutyje

yra moderniai įrengtas konferencijų centras su 2 posėdžių salėmis, talpinanti 50 ir 110 žmonių; siūlo skalbimo ir cheminio valymo paslaugas, vandens sportą, baseinus, teniso kortus, golfo aikštyną, įsikūrusį The Westin Excelsior ir The Hotel Des Bains viešbučiuose Lido saloje. Netoli viešbučio taip pat yra treniruoklių centras.

Numeriai

Viešbutyje yra įvairių kategorijų kambariai, įskaitant liukso klasės kambarį, didįjį prabangų kambarį, mažąjį liukso numerį, liukso numerį.
Daugumoje kambarių yra balkonai arba terasos su vaizdu į Didįjį kanalą, Venecijos lagūną, viešbučio vidinį kiemą.

Kambarių skaičius viešbutyje The Westin Europa & Regina, Venecija: 185.

Numeriuose

oro kondicionierius, televizorius, telefonas, seifas, mini baras, vonioje, išklotas marmuru – papildomas telefonas, plaukų džiovintuvas, chalatai.

Adresas

San Marco 2159, Venecija. 30124 Italija

Telefono numeriai

(39)(041) 240 0001
(39)(041) 523 1533

Еl. paštas

europa.regina@westin.com

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Privatus viešbučio paplūdimys