Viešbučio aprašymas Milano Scala Hotel 4*

Viešbutis „Milano Scala“ buvo įtrauktas į prestižinį „New York Times“ 36 valandų: 125 savaitgalių Europoje vadovą kaip viena iš priežasčių apsilankyti Milane. Viešbutis yra įsikūręs istoriniame XIX a. Milano pastate, Brera rajono širdyje, kelios minutės pėsčiomis nuo Via Montenapoleone, katedros ir La Scala. Ekologiškas stilius, operos muzika, bio virtuvė, puiki panoraminė terasa aštuntame aukšte, iš kurios atsiveria kvapą gniaužiantis vaizdas į visą miestą, poilsio baras ir puikus restoranas „La Traviata“, kurio pagrindinis šūkis – sveikų patiekalų gaminimas iš vietinių ingredientų. . // Atnaujinta 30 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Šis viešbutis įsikūręs Milano centre, už 350 metrų nuo La Scala operos teatro ir už 10 minučių kelio pėsčiomis nuo Milano katedros. Taip pat netoliese yra Brera meno galerija ir Sforcos pilis. Milano Linatės oro uostas yra už 8 km, o Malpensos tarptautinis oro uostas – už 48 km. Metro: MM1 raudona linija (Cairoli stotelė) - 200 m, MM3 - geltona linija (Montenapoleone stotelė) - 300 m, MM1 raudona linija (Duomo stotelė) - 400 m.

Paslaugos viešbutyje

Visą parą dirbanti registratūra, greitas įregistravimas/išsiregistravimas, bagažo saugykla, konsjeržo paslaugos, asmeninis pirkėjas, kelionių informacijos punktas, lyginimo paslauga (mokama), faksas/kopijavimas (mokamas), kambarių aptarnavimas, dietinis meniu (pagal pageidavimą), 3 konferencija salė (Maestro: plotas 90 kv. m, 80 žm., Tenore: plotas 37 kv. m, 25 žm., Sopranas: plotas 28 kv. m, 16 žmonių), panoraminė terasa 8-ame viešbučio aukšte, 20 metrų nuo įvažiavimui į viešbutį yra požeminė, pilnai automatizuota automobilių stovėjimo aikštelė (už papildomą mokestį).
  • restoranas
  • kavinė/baras
  • konferencijų salė/pokylių salė
  • verslo centras
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • saugus
  • nemokamas wi-fi
  • liftas
  • skalbiniai
  • kambariai nerūkantiems
  • pervežimas į/iš oro uosto
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis

Vaikams

  • auklė

Pramogos ir sportas

biblioteka. Visiems Milano Scala viešbučio svečiams, norintiems mėgautis SPA procedūromis ir masažais tiesiog savo kambaryje, viešbutis siūlo platų asortimentą visą parą teikiamų privačių SPA paslaugų. Dėl SPA procedūrų galima susitarti susisiekus su viešbučio registratūros darbuotojais. Be minėtų paslaugų, siūlome ir kirpyklos bei Event Styling paslaugas, kurias teikia aukštos kvalifikacijos specialistai.
  • sporto salė

Numeriai

Viešbutyje yra 62 kambariai: 4 apartamentai (48-58 kv.m), 6 Junior Suite (38-48 kv.m), 13 Double Superior (kv.m), 30 Double Classic (24 kv.m), 9 vienviečiai. (18 kv.m.). Jaukūs kambariai dekoruoti šiltomis spalvomis operos tema, juos puošia dideli sienos dydžio plakatai, kuriuos pateikė teatro „La Scala“ istorinis archyvas. Kai kuriuose kambariuose yra terasos su vaizdu į Brera stogus ir nuostabią Sforcos pilį.

Numeriuose

Nemokamas bevielis internetas, LCD televizorius, interneto televizija su dideliu užsienio kanalų pasirinkimu, mini baras, seifas, elektrinis virdulys su arbatos/kavos pasirinkimu, oro kondicionierius, vonios kambarys, plaukų džiovintuvas. Svečiams taip pat siūloma galimybė išsirinkti patogiausią pagalvių tipą.

Adresas

Via dell'Orso, 7, 20121 Milanas, Italija

Telefono numeriai

Tel: +39 02 870961
Fax: +39 02 87096096

Еl. paštas

info@hotelmilanoscala.it

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

7 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis
Nemokamas Wifi
Seifas vertingiems daiktams
Patogus parkingas