Viešbučio aprašymas Orchid Country Club 4*

„Orchid Country Club Resort“ siūlo 9 duobučių golfo aikštyną, baseiną ir kitas laisvalaikio pramogas. Jis siūlo tropinio stiliaus apgyvendinimą už miesto. Šis viešbutis, iš kurio atsiveria vaizdas į Seletar tvenkinį Šiaurės Singapūre, siūlo šiuolaikinio stiliaus kambarius su balkonais. Juose taip pat yra LCD televizoriai, plačiajuosčio interneto prieiga ir vonios kambariai. Galimas kambarių aptarnavimas.
Galite išsimaudyti olimpinio dydžio baseine arba atsipalaiduoti saunoje. Tiems, kurie neprieštarauja sportui, „Orchid Country Club“ siūlo treniruoklių centrą, teniso ir skvošo kortus.
Kitos laisvalaikio pramogos yra 36 takelių boulingas ir karaokė. Vaikai gali žaisti lauko zonoje, sutvarkytame baseine ir žaidimų kambaryje. // Atnaujinta 08 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Šis viešbutis yra Singapūro šiaurėje, priešais Seletar rezervuarą.

Paslaugos viešbutyje

automobilių stovėjimo aikštelė, restoranas, kambarių aptarnavimas, konferencijų salė, baras, sauna, treniruoklių centras, golfas, sodas, kambariai nerūkantiems, verslo centras, vaikų priežiūra, skalbykla, paslaugos neįgaliesiems, žaidimų kambarys, interneto kavinė, liftas, seifas, valiutos keitimas , SPA centras, masažas, vaikų aikštė, biliardas, stalas. tenisas, karaokė, kepsninė, boulingas, faksas, skvošas, bagažo saugykla, belaidis internetas, lauko baseinas, bankomatas

Numeriuose

LCD televizorius, internetas, vonios kambarys, kambarių tarnyba
numeriai 9
paslauga 6
švara 8
infrastruktūra 5
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Orchid Country Club 4*
7.0 iš 10 0 | iš 195 viešbučių Singapūras

Singapū ras yra sala, miestas ir valstybė vienu metu. Priemiesč io są vokos tiesiog nė ra, todė l ž odį raš au kabutė se. Tač iau nors jis yra mieste, patekę į š į vieš butį esate praš matniame gamtos kampelyje.
Vieš butis labai nenuoseklus. Jis graž us, net ...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai