Viešbučio aprašymas Luxury Appartment 3*

Kompanija «Luxury Appartments» Jums siūlo jaukius ir patogius butus Odesoje, pačioje mūsų miesto centro širdyje – Deribasovskaya gatvėje, bet kuriuo metų laiku. Mūsų mini viešbutis Odesoje yra netoli pagrindinių Odesos lankytinų vietų - Operos teatro, Primorsky bulvaro, iš kurio galima patekti į Potiomkino laiptus, Juodosios jūros įlankos panorama. Vienoje iš šių lankytinų vietų - Deribasovskaya gatvėje - siūlome patogiai praleisti laiką ir pradėti tyrinėti miestą iš mūsų apartamentų. Taip pat mūsų įmonė siūlo Jums išsinuomoti atskirą butą Deribasovskaya gatvėje su pilna paslauga.
Šalia mūsų mini viešbučio „Luxury Appartments“ išvystyta infrastruktūra leis be išlaidų smagiai praleisti laiką geriausiuose Odesos miesto restoranuose ir kavinėse, aplankyti muziejus, teatrus, prekybos centrus, parkų zonas ir jūros pakrantę. daug pastangų ir jūsų brangaus laiko. // Atnaujinta 23 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Numeriuose

Mūsų mini viešbutis Odesoje išsiskiria kokybišku ir gražiu kambarių interjeru. Visi mūsų kambariai apstatyti autoriniais baldais, pasitelkiant dizainerius ir naudojant brangią įrangą, baldų mados naujoves. Šiuolaikinė techninė įranga leidžia tvirtai teigti, kad mūsų apartamentuose klientams nieko nereikės. Patogiausiam viešnagei įmonės „Luxury Appartments“ mini viešbutyje yra patogi funkcionali virtuvė su buitine technika ir virtuvės reikmenimis, kabelinė televizija su užsienio kalbų palaikymu, internetas ir telefonas. Visuose mūsų apartamentuose yra klimato kontrolės sistema, mini baras, seifas, plaukų džiovintuvas ir vonios reikmenys.

Adresas

Deribasovskaya g., Odesa, Odesos sritis
65026
numeriai 9
paslauga 9
švara 9
maistas 9
infrastruktūra 9
Į šį viešbutį kelionių nėra

Artimiausi viešbučiai

Atsiliepimai apie Luxury Appartment 3*
9.0 iš 10 0 | iš 283 viešbučių Odesa

Š iame vieš butyje buvome antrą kartą , nes viskas mums tinka, o kaž ko kito tikrai nesinori.
Vieš butis yra treč iame ir ketvirtame namo aukš tuose Deribasovskajos kieme.
Mū sų kambarys buvo ketvirtame aukš te – koridorius ir durys į kambarius. Be bendro holo, kaip treč iame aukš te. Mu...


Teisingas viešbutis neteisingu pavadinimu 2011 Balandžio 15 Įvertinimas 9.0

Vieš buč io pavadinimas yra visa istorija. Sprendž iant iš vyriausiojo padavė jo istorijos, jie bandė jį pavadinti prancū ziš kai, tač iau, kaip matote, tai pasirodė angliš kai su klaida.
Vieš butis yra ramiame Deribasovskajos kieme. Š imto metrų spinduliu yra keletas restoranų ...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai