Viešbučio aprašymas Shamwari Game Reserve (Long Lee Manor) 5*

Sveiki atvykę į Shamwari Game Reserve, privatų žaidimų rezervatą, esantį Pietų Afrikos rytuose. Per pastaruosius penkerius metus rezervatas gavo daugybę tarptautinių apdovanojimų, įskaitant Pasaulio pirmaujančios gamtosaugos įmonės apdovanojimus. Shamwari Game Reserve yra tikra prabanga, apsupta Afrikos laukinės gamtos. Rezervato teritorijoje yra 6 nameliai: Long Lee Manor, Lobengula Lodge, Riverdene Lodge, Bushmans River Lodge, Eagles Cragg ir Bayethe. Būtent čia XIX amžiaus pradžioje medžiotojų žargone atsirado terminas „didysis penketas“. Į jį pateko didžiausi ir pavojingiausi gyvūnai: dramblys, buivolas, raganosis, liūtas ir leopardas. Europiečių su šaunamaisiais ginklais atsiradimas lėmė tai, kad beveik visi jie iš šių vietų dingo. Tačiau dabar parko administracijos pastangomis Shamwari savanos ir upių slėniai vėl tapo jų, kaip ir daugelio kitų gyvūnų – gepardų, zebrų, begemoto ir daugybės antilopių (čia yra net 18 rūšių) namais. !). Čia jie gali jaustis saugūs: imamasi visų priemonių parką apsaugoti nuo brakonierių, įskaitant patruliavimą iš oro. Viešbutis yra tarp Port Elizabeth ir Grahamstown palei Bushmans upę 20 000 hektarų žemės plote. 50 minučių automobiliu iki Port Elizabeto oro uosto. Įsikūręs zonoje, kurioje nėra maliarijos.
Long Lee Manor – Viktorijos laikų dvaras – 1910 metais buvo pastatytas Williamo Foodso, vieno pirmųjų anglų naujakurių, palikuonių, vėliau buvo restauruotas ir išplėstas. Afrikos krūmuose įsikūręs Long Lee Manor suteikia galimybę pajusti ir patirti praėjusio šimtmečio gyvenimo būdą kartu su nepriekaištingu dabarties komfortu ir aptarnavimu. // Atnaujinta 25 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Sveiki atvykę į Shamwari Game Reserve, privatų žaidimų rezervatą, esantį Pietų Afrikos rytuose.

Paslaugos viešbutyje

restoranai, vyno rūsys, konferencijų salė, dovanų parduotuvė, skalbykla, lauko baseinas, sporto salė

Numeriai

- Honeymoon Suite (1) - miegamasis su dvigule lova, dušu, vonia.
- Honeymoon Suite (1) - miegamasis su dvigule lova, dušu, vonia.
- Prabangūs kambariai (14) - elegantiški kambariai su miegamuoju su dviem atskiromis lovomis, vonia, dušu.
- Palm Court Suite (1) - prabangus erdvus kambarys su miegamuoju su dviem atskiromis lovomis, vonia, dušu, atskira svetaine ir terasa su vaizdu į sodą su palmėmis.
- Sidbury Suite (1) - atskirai nuo kitų apartamentų, šiame prabangiame erdviame kambaryje yra miegamasis su dvigule lova, papildoma lova vaikui, dušas, vonia, atskira svetainė. Liukso numerio prancūziškos durys veda į žalias upės pievas.

Numeriuose

TV - palydovinė, TV - TV, ventiliatorius, oro kondicionierius, telefonas

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai