Jean-Michel Cousteau Fiji Islands Resort 5*

Viešbučio aprašymas Jean-Michel Cousteau Fiji Islands Resort 5*

Įsikūręs Vanua Levu saloje, 17 akrų kokosų plantacijoje, su nuostabiu vaizdu į Savusavu įlanką. Tai dangiška vieta vestuvėms ar medaus mėnesiui. Jean-Michel Cousteau Fidžio salų kurortas yra vienintelė vieta, kur galima samdyti jūrų biologą, kuris padėtų viešbučio svečiams įvertinti Fidžio povandeninį pasaulį. // Atnaujinta 03 sausio 2023
Kainų grafikas
30
Pr
rugsėjis
01
An
02
Tr
03
Th
04
Pn
05
Št
06
Sk
07
Pr
08
An
spalis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Įsikūręs Vanua Levu saloje, 17 akrų kokosų plantacijoje, su nuostabiu vaizdu į Savusavu įlanką. Tai dangiška vieta vestuvėms ar medaus mėnesiui. Jean-Michel Cousteau Fidžio salų kurortas yra vienintelė vieta, kur galima samdyti jūrų biologą, kuris padėtų viešbučio svečiams įvertinti Fidžio povandeninį pasaulį.

Paslaugos viešbutyje

SPA. Išskirtinis kultūrinės, edukacinės, aplinkosaugos ir regioninės patirties spektras. Ekskursijos pas vietinius gyventojus, prie krioklių, rifo tyrinėjimas. Tenisas ir tinklinis. Nardymas. Valtis skaidriu dugnu. muzikiniai pasirodymai

Numeriai

25 erdvūs vasarnamiai (bures), pastatyti tradiciniu Fidžio stiliumi su šiaudiniais stogais ir vietiniais miškais
- Sodo vaizdas - maždaug 440 kvadratinių pėdų, 225 kv. terasa. Idealiai tinka porai su vienu vaiku.
- Vandenyno priekinės burės - maždaug 440 kvadratinių pėdų, 225 kv. terasa. Hamakas. Idealiai tinka porai su vienu vaiku.
- Oceanfront Suite Bure – skirtas medaus mėnesiui. Maždaug 540 kvadratinių pėdų su dideliu kiemu.
- 2 miegamųjų kambarys prie vandenyno – idealiai tinka šeimoms su vaikais. Būre yra du miegamieji: dideliame miegamajame yra labai didelė lova, mažame - dvi atskiros lovos. Plotas apie 542 kv. pėdų, terasa 168 kv. ft.
- Point Reef Bure – maždaug 750 kvadratinių pėdų, 200 kvadratinių pėdų terasa. Jį sudaro svetainė ir miegamasis. Įsikūręs izoliuotoje vietoje, tačiau patogus susisiekimas su visa infrastruktūra. Idealiai tinka medaus mėnesiams ir romantiškoms atostogoms.
- Honeymoon Point Reef Bure su SPA vonia yra unikali vieta, savo esme panaši į Point Reef bures, tačiau terasoje yra privati ​​SPA vonia. Atogrąžų sodo apsuptyje su vaizdu į vandenyną tai yra oazė medaus mėnesio poroms.
– Point Reef Villa – tai prabangi privati ​​vila, geriausia kurorte.

Numeriuose

labai didelė lova su pagal užsakymą pagamintu čiužiniu, mini baras, nedidelė erdvė su stalu, kavos virimo aparatas, privati ​​terasa su vaizdu į sodą arba vandenyną. Šiltomis itališkomis plytelėmis išklotas vonios kambarys su baseinu, atskiru dušu, plaukų džiovintuvu. Norint išlaikyti ramią aplinką biuruose, nėra televizoriaus ar telefono
Kainų grafikas
30
Pr
rugsėjis
01
An
02
Tr
03
Th
04
Pn
05
Št
06
Sk
07
Pr
08
An
09
Tr
10
Th
11
Pn
12
Št
13
Sk
14
Pr
spalis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai