Namale The Fiji Islands Resort & Spa 5*

Viešbučio aprašymas Namale The Fiji Islands Resort & Spa 5*

Namale Resort yra vieta, kur išsipildo svajonės apie atogrąžų rojų. Išskirtinis kompleksas susideda iš trylikos erdvių vasarnamių, apsuptų atogrąžų sodo. Viešbučio svečiai gali aplankyti vietinį kaimą, surengti pikniką prie krioklio ir stebėti jūros gyvybę, nardyti ar klajoti vandenyno dugne, atsivėrusiame atoslūgio metu. // Atnaujinta 03 sausio 2023
Kainų grafikas
30
Pr
rugsėjis
01
An
02
Tr
03
Th
04
Pn
05
Št
06
Sk
07
Pr
08
An
spalis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Įsikūręs Vanua Levu saloje, antroje pagal dydį saloje Fidžio salyne, 10 minučių kelio automobiliu nuo vietinio Savusavu oro uosto. Skrydis iš Nadi tarptautinio oro uosto į Savusavu trunka vieną valandą.

Paslaugos viešbutyje

restoranas, 2 baseinai, privatus paplūdimys, treniruoklių salė su oro kondicionieriumi, konferencijų salė. Sportas: nardymas, tenisas, badmintonas, tinklinis, kalnų dviračiais, kroketas, golfas, biliardas, jodinėjimas, boulingas, nardymas, žvejyba, baidarės, vandens slidės. Kambariai: 13 nuošalių vasarnamių. (Bendras svečių skaičius – ne daugiau 26)

Numeriai

Tropical Bure: vasarnamiai yra apsupti atogrąžų sodo. Kiekviename iš jų yra 2 terasos.
Honeymoon Bure: erdvesnis nei „Tropical Bure“, turi terasą su vaizdu į vandenyną.
Prabangus Honeymoon Bure: panašus į "Honeymoon Bure". Kiekvienas bungalas turi savo baseiną (įsikūręs lauko terasoje).
Bula House (135 kv.m.): vasarnamyje yra trys miegamieji (du su labai didelėmis lovomis, vienas su dviem atskiromis lovomis), virtuvė, didelė vonia, 3 dušai, biliardo stalas, TV, VCR, muzikos centras . Bungaluose yra privatus baseinas ir paplūdimys. Pro langus atsiveria vaizdas į vandenyną ir atogrąžų mišką.
Tatadra namas (180 kv.m): vasarnamyje yra keturi miegamieji, pilnai įrengta virtuvė, valgomasis, svetainė, baseinas (atviroje terasoje), vaizdo sistema su DVD, muzikinis centras.

Numeriuose

atvira terasa, miegamasis su svečių ir persirengimo zona, mini baras, vonia arba dušas. Miegamajame yra labai didelė lova

Telefono numeriai

679 8850-435

Еl. paštas

namale@is.com.fj
Kainų grafikas
30
Pr
rugsėjis
01
An
02
Tr
03
Th
04
Pn
05
Št
06
Sk
07
Pr
08
An
09
Tr
10
Th
11
Pn
12
Št
13
Sk
14
Pr
spalis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai