Viešbučio aprašymas Heritage Auckland 4*

Heritage Auckland teisėtai yra viena iš Oklando lankytinų vietų: jis yra sename pastate, kuris neseniai buvo restauruotas, tačiau išlaikęs originalų Art Deco dizainą, ir naujas bokšto sparnas, išraižytas moderniu stiliumi. Nuo istorinės viešbučio dalies stogo atsiveria nuostabus vaizdas į uostą, o patį viešbutį supa pagrindiniai Oklando prekybos ir pramogų centrai. // Atnaujinta 19 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

- Zoologijos sodas yra už 4,3 km,
- iki akvariumo "Povandeninis pasaulis" - 4,9 km,
- iki Oklando meno galerijos - 600 m,
- iki Nacionalinio jūrų muziejaus - 700 m,
- iki Nacionalinio karo muziejaus - 2,2 km,
- iki geležinkelio stoties - 600 m,
- Oklando tarptautinis oro uostas - 18 km.

Paslaugos viešbutyje

konferencijų salė, pokylių salė, verslo centras, universalus aikštynas, parduotuvės, rūkymo zonos, liftai, suvenyrų parduotuvė, bevielis internetas viešbučio fojė (30 min.), registratūra visą parą, dienraščiai, faksas/kopijavimas, automobilių stovėjimo aikštelė, pusryčiai kambarių aptarnavimas, valiutos keitimas, kambarių aptarnavimas 24 valandas per parą, skalbimas, cheminis valymas, seifas registratūroje, bagažo saugykla, konsjeržo paslaugos, du treniruoklių centrai, šildomas baseinas ant stogo, šildomas vidaus baseinas, vidaus ir lauko SPA baseinai, dvi sporto salės, Kirpykla, Grožio salonas, SPA

Numeriai

Kambarių skaičius: 324
Kambarių tipai:
- Dviviečiai kambariai Superior Room (Viešbučio korpusas) - 34 kv.m., poliruotos medinės grindys, artdeco stiliaus baldai, viena dvigulė lova.
- Dviviečiai kambariai Superior Room (Tower Wing) - 35 kv.m., pagamintas derinant prancūzišką ir modernų stilių, atskira pilnai įrengta virtuvė su virykle, indaplove ir įrankiais, viena dvigulė lova.
- Dviviečiai kambariai OneBedroomDeluxe Suite (Viešbučio korpusas) - 47 kv.m., miegamasis, svetainė, valgomasis stalas, atskira pilnai įrengta virtuvė su indaplove, virykle ir indais, viena dvigulė lova.
- Dviviečiai kambariai OneBedroomDeluxe Suite (Tower Wing) - 54 kv.m., miegamasis, svetainė, valgomasis stalas, atskira pilnai įrengta virtuvė su indaplove, šaldytuvu, virykle ir indais, viena dvigulė lova, balkonas.
- Dviviečiai kambariai OneBedroomExecutiveSuite (Hotel Wing) - 91 kv.m., miegamasis, svetainė, valgomasis stalas, atskira pilnai įrengta virtuvė su indaplove, šaldytuvu, virykle ir indais, viena dvigulė lova.
- Dviviečiai kambariai OneBedroomExecutiveSuite (Tower Wing) - 64 kv.m., miegamasis svetainė, valgomasis stalas, atskira pilnai įrengta virtuvė su indaplove, šaldytuvu, virykle ir indais, viena dvigulė lova.
Viešbučio kambariai yra gražiai ir stilingai dekoruoti, skirti įvairiems skoniams – antikvariniams ir moderniems. Kiekviename kambaryje yra atskiras erdvus vonios kambarys su vonia, dušu ir išskirtiniais „ManukaSpa“ higienos reikmenimis. „Tower Wing“ kambariuose taip pat yra mikrobangų krosnelės ir skalbimo / džiovinimo mašinos.

Numeriuose

kabelinė televizija, šildytuvas, oro kondicionierius, kavos virimo aparatas, elektrinis virdulys, didelis rašomasis stalas, mini baras, chalatai, lygintuvas ir lyginimo lenta, radijo žadintuvas, seifas, internetas, plaukų džiovintuvas

Adresas

35 Hobson Street P O Box 105-326 Auckland Naujoji Zelandija

Telefono numeriai

+64 9 379 8553

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai