Viešbučio aprašymas Rebak Island Resort a Taj Hotel 5*

Rebako sala, pavadinta čia augančio medžio vardu, yra viena iš 99 salų, sudarančių legendinį Langkavi. Sala garsėja puikiu klimatu, įspūdingais uolų dariniais, vešliais atogrąžų miškais ir nuošaliais paplūdimiais. Gamta, džiunglės ir miškas – viskas čia išliko tokios pat būklės kaip ir prieš 100 milijonų metų. Viešbutis siūlo kelių tipų prabangų apgyvendinimą, puikų maistą, aptarnavimą ir veiklą, todėl šis viešbutis yra puikus pasirinkimas romantiškoms paplūdimio atostogoms. Viešbučio svečių kambariuose yra medinės grindys ir šiuolaikiškas interjeras, vis dar išlaikantis Malaizijos stiliaus žavesį. Pro langus atsiveria vaizdingų sodų ir Senario sąsiaurio vaizdai. Raminantis bangų šnabždesys, gėlių ir žolelių kvapas, privačios salos išskirtinumas ir prabanga sukuria tikrą atogrąžų rojų. // Atnaujinta 19 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra privačioje Rebako saloje (4 km nuo pagrindinės Langkawi salos), kurią greitaeigiu kateriu pasieksite per 15 minučių. Langasukos uostas, į kurį atplaukia laivas, yra už 15 minučių kelio automobiliu nuo viešbučio.

Paplūdimys

Šalia viešbučio yra smėlio paplūdimys.

Paslaugos viešbutyje

įrengta prieplauka, konferencijų salė (telpa iki 100 žmonių), skalbimo paslaugos, kambarių aptarnavimas visą parą, pervežimas į oro uostą, automobilių nuoma, valiutos keitimas, seifas, internetas, faksas, biblioteka, bagažo saugykla, gydytojo paslaugos (pagal pageidavimą), paštas paslaugos, kelionių ir ekskursijų organizavimas, dovanų parduotuvė, lauko baseinas, mini golfas, baidarės, paplūdimio tinklinis, teniso kortai, stalo tenisas, stalo žaidimai, smiginis, važinėjimas kalnų dviračiais, plaukimas parasparniu, vandens slidės, sportinė žvejyba, laivu-bananai (on Užklausa), Safa Wangi Spa, paviršinis nardymas, nardymas, valčių nuoma, sporto salė, nemotorizuotas vandens sportas, auklės paslaugos (pagal pageidavimą), vaikų klubas, vaikų baseinas

Numeriai

Kambarių skaičius:
82 skaičiai.

Kambarių tipai:
16 geresnių sodo kambarių, 32 geresnių kambarių su vaizdu į jūrą, 10 prabangių sodo kambarių, 10 prabangių kambarių su vaizdu į jūrą, 10 prabangių vieno miegamojo vilų, 4 prabangių dviejų miegamųjų vilų.

Kambarių aprašymas:
Medinės vilos yra sugrupuotos ir apsuptos palmių bei sodo. Kambariai ir vilos dekoruoti šiuolaikiniu stiliumi su tradiciniais malajų amatais ir etniniais amatais. Kai kuriose vilose yra lauko dušai.
Geresnieji sodo kambariai yra 48 kvadratinių metrų ploto, juose yra balkonai su vaizdu į sodą ir atogrąžų mišką.
Superior Sea View kambarių plotas – 48 kv.m. su vaizdu į jūrą, yra balkonas su gultais. Vonios kambariuose yra atskiros vonios ir dušai.
Deluxe Garden Rooms – 47 kv.m. Pirmame aukšte yra 6 kambariai su balkonu, o antrame – 4 kambariai be balkono. Balkonas su vaizdu į sodą.
Deluxe Sea Facing Rooms plotas - 76 kv.m. Kambariuose yra tiesioginis išėjimas į paplūdimį ir balkonai su vaizdu į įlanką. 1 aukšte įrengtuose kambariuose yra lauko dušas.
Vilos Deluxe Villas - One Bedroom -103 kv.m., susideda iš svetainės, miegamojo, valgomojo zonos ir balkono su gultais.
Vila Deluxe Villa – Dviejų miegamųjų – 103 kv.m., susideda iš 2 miegamųjų, svetainės, balkono. Šios vilos puikiai tinka šeimoms.

Numeriuose

oro kondicionierius, televizorius, telefonas, mini baras, balkonas (ne visuose kambariuose), arbatos/kavos rinkinys

Adresas

P.O. Box 125, Kuah Langkawi, Kedah Darul Aman, Malaizija.

Telefono numeriai

Телефон 604-966 5566
Факс 604-966 9973

Еl. paštas

rmmarina.malaysia@tajhotels.com
numeriai 9
paslauga 9
švara 9
maistas 7
infrastruktūra 10
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Rebak Island Resort a Taj Hotel 5*
9.0 iš 10 0 | iš 45 viešbučių Langkawi

Rami poilsio sala 2011 Lapkričio 16 Įvertinimas 9.0

Š iame vieš butyje apsistojome 2 dienas. Vieš butis pranoko lū kesč ius. Nuostabi teritorija. Vieš butis yra saloje, kurią jie nuomoja. Poilsiui niekas netrukdė . Malonus ir svetingas personalas. Už sakė kambarį per savo svetainę . Avansas iš kortelė s nebuvo nuimtas, nors tokią teis&...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai