Viešbučio aprašymas Victory 5*

5 žvaigždučių viešbutis „Victory Boutique“ yra Gamla Stan, Stokholmo senamiestyje. Viešbutis pasižymi rafinuotais antikvariniais baldais, individualiai suprojektuotais kambariais ir šilta šeimynine atmosfera. Svečių įspūdžius papildys didelė privati ​​jūrinės tematikos antikvarinių daiktų kolekcija, kurią surinko viešbučio įkūrėjas. // Atnaujinta 25 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

5 žvaigždučių viešbutis „Victory Boutique“ yra Gamla Stan, Stokholmo senamiestyje.

Paslaugos viešbutyje

14 konferencijų salių su modernia įranga. Salės talpa nuo 8 iki 85 vietų
Pramoginė ekskursija naktinėmis senamiesčio gatvėmis. Pažintis su Stokholmo istorijomis, jo legendomis, epidemijomis ir rezonansinių žmogžudysčių vietomis.

Ekskursija ant senojo Parlamento pastato, esančio šalia viešbučio, stogo. Tai galimybė pažvelgti į Stokholmo gatves iš 43 metrų aukščio.

Vyno degustacija su profesionaliu someljė ir ekskursija po senuosius vyno rūsius.

Individualios ekskursijos svečių pasirinkta tema. Tai gali būti pažintis su miesto architektūra, paslėptais jo lobiais ar romantiškomis praeities istorijomis garsėjančių istorinių vietų lankymas.

Numeriai

45 kambariai ir apartamentai dekoruoti jūrine tema.

Kambarių aprašymas:
Viešbutis siūlo apartamentus ir apartamentus, kurie skiriasi dydžiu ir dizainu:

1, 2 ir 3 apartamentai yra trys vienviečiai kambariai, kurių kiekvienas yra 55 kvadratinių metrų, su pilnai įrengta virtuve ir svetaine. Apartamentai yra priešais Karališkuosius rūmus ir pagrindinę senamiesčio aikštę. Virtuvėje yra kavos virimo aparatas, mikrobangų krosnelė, indaplovė, viryklė ir šaldytuvas. Kambaryje yra kabelinė televizija, spartus internetas ir stereo sistema.

Apartamentai 4 yra erdvūs ir šviesūs dviejų aukštų mansarda, esantys priešais Karališkuosius rūmus. Kambario plotas 120 kv.m. Kambaryje yra didelis miegamasis su dvigule lova, dvi svetainės ir du vonios kambariai. Pilnai įrengta virtuvė su indaplove, kavos virimo aparatu, mikrobangų krosnele, virykle ir šaldytuvu. Kambariuose yra kabelinė televizija, spartus internetas ir stereo sistema.

Butas 5 yra patogus vienvietis kambarys su atskiru įėjimu ir didele virtuve. Kambario plotas 35 kv.m.
Kambaryje yra dvigulė lova, vonios kambarys su sūkurine vonia. Pilnai įrengta virtuvė su indaplove, kavos virimo aparatu, mikrobangų krosnele, virykle ir šaldytuvu. Kambaryje yra kabelinė televizija, greitas internetas ir stereo sistema.

6 butas yra vienvietis kambarys su atskiru įėjimu, virtuve ir nuostabiu vaizdu pro langą. Kambario plotas 38 kv.m. Kambaryje yra dvigulė lova, vonios kambarys su sūkurine vonia ir pilnai įrengta virtuvė su indaplove, kavos virimo aparatu, mikrobangų krosnele, virykle ir šaldytuvu. Kambaryje yra kabelinė televizija, greitas internetas ir stereo sistema.

Butas 7 – jaukus vienvietis kambarys su atskiru įėjimu ir virtuve. Kambario plotas 40 kv.m.
Kambaryje yra dvigulė lova, vonios kambarys su sūkurine vonia ir pilnai įrengta virtuvė su indaplove, kavos virimo aparatu, mikrobangų krosnele, virykle ir šaldytuvu. Kambaryje yra kabelinė televizija, greitas internetas ir stereo sistema.
Apartamentai 8 – tai erdvus keturvietis mansarda su dviem vonios kambariais ir vaizdingu senamiesčio vaizdu. Kambario plotas 156 kv.m. Tai specialus liukso numeris su trimis miegamaisiais, dviem vonios kambariais, erdvia svetaine, valgomuoju, virtuve, biuru, biblioteka ir balkonu. Pilnai įrengta virtuvė su indaplove, kavos virimo aparatu, mikrobangų krosnele, virykle ir šaldytuvu. Kambaryje yra kabelinė televizija, spartus internetas, DVD ir stereo sistema.
Kapitono Johanssono kostiumas yra išskirtinai dekoruotas XVIII amžiaus dvasia, 56 kvadratinių metrų ploto, aukštomis lubomis, papuoštas originaliais 1642 m. dailininkų paveikslais. Liukso numeryje yra 210 cm pločio labai didelė lova su baldakimu, vonios kambarys su šildomomis grindimis ir sūkurine vonia, patogūs chalatai ir šlepetės. Kambaryje taip pat yra seifas, oro kondicionierius, televizorius, stereo sistema ir greitas internetas.
„Captain's Grand Cabins“ yra du apartamentai, dekoruoti XVIII amžiaus stiliumi. Liukso numeryje yra labai didelė 210 cm pločio lova, vonios kambarys su šildomomis grindimis ir sūkurine vonia, patogūs chalatai ir šlepetės. Kambaryje taip pat yra seifas, oro kondicionierius, televizorius, stereo sistema ir greitas internetas.

Captain's Deluxe Rooms – jaukūs kambariai su dideliais langais. Liukso numeryje yra 210 cm pločio labai didelė lova su baldakimu, vonios kambarys su šildomomis grindimis ir sūkurine vonia, patogūs chalatai ir šlepetės. Kambaryje taip pat yra seifas, oro kondicionierius, televizorius, stereo sistema ir greitas internetas.
Kapitono dviviečiai kambariai – jaukūs kambariai, dekoruoti XVIII amžiaus stiliumi. Kambaryje yra labai didelė arba dvigulė lova, vonios kambarys su šildomomis grindimis ir sūkurine vonia, patogūs chalatai ir šlepetės. Kambaryje taip pat yra seifas, oro kondicionierius, televizorius, stereo sistema ir greitas internetas.
Kapitono vienvietis kambarys – jaukūs kambariai su individualiai parinktais baldais. Vonios kambarys su šildomomis grindimis, patogiais chalatais ir šlepetėmis. Kambaryje yra seifas, oro kondicionierius, televizorius, stereo sistema ir spartus internetas.

Numeriuose

seifas, oro kondicionierius, televizorius, stereo sistema ir spartus internetas

Adresas

Lilla Nygatan 5, Gamla Stan, SE-111 28 Stokholmas, Švedija

Telefono numeriai

Телефон +46 8 506 400 00
Факс +46 8 506 400 10

Еl. paštas

reservations@victoryhotel.se

Svetainė

Victory 5*

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai