Viešbučio aprašymas Август 2*

„August“ (Avgust) – tai ekonominės klasės būstas pačiame Sankt Peterburgo centre, Nevskio prospekte. Mini viešbutis yra penkios minutės pėsčiomis nuo Maskvos geležinkelio stoties ir stoties. metro stotis Ploshchad Vosstaniya. // Atnaujinta 20 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Pėsčiomis pasiekiama Didžioji koncertų salė „Oktyabrsky“, Aleksandro Nevskio lavra. Sausumos transportu Nevskio prospektu pasieksite visas miesto centre esančias lankytinas vietas: Kazanės katedrą, Išganytąjį ant išsiliejusio kraujo, Rusų muziejų, Ermitažą, Rūmų aikštę ir daugelį kitų architektūrinių ir istorinių Sankt Peterburgo vietų. . Šalia viešbučio taip pat yra prabangūs prekybos ir pramogų centrai „Stockmann“ ir „Gallery“, kuriuose visada galėsite gerai praleisti laiką ir apsipirkti.

Paslaugos viešbutyje

Yra bendra virtuvė.

Numeriai

Mini viešbutyje yra devyni jaukūs kambariai: - trys dviviečiai (su dvigule lova), penki triviečiai ir vienas kambarys su atskirais patogumais su didele dvigule lova. Kai kuriuose kambariuose galima pristatyti papildomą lovą. Aštuonių kambarių patogumai yra aukšte: 2 dušai ir 2 vonios kambariai.

Numeriuose

Visuose kambariuose yra televizoriai. Bendram naudojimui yra šaldytuvas, mikrobangų krosnelė, elektrinis virdulys, lyginimo lenta, plaukų džiovintuvas. Svečiai gali naudotis nemokamu belaidžiu internetu.

Adresas

Sankt Peterburgas, Nevskio prospektas, 103, kabinetas 6, kodas 6 B

Telefono numeriai

+7 (812) 956-56-19, 717-99-66

Svetainė

Август 2*
Atsiliepimai apie Avgust 2*
10.0 iš 10 0 | iš 259 viešbučių Peterburgas

Puikus mini viešbutis 2012 Birželio 20 Įvertinimas 10.0

Visiems, kurie keliauja į Sankt Peterburgą patirti į spū dž ių ir nori gauti maksimalų komfortą už minimalią kainą , rekomenduoju August Hotel: patogus, š varus, jaukus, Nevskyj, netoli gelež inkelio stoties, labai patogu! Mums labai patiko!...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai