Viešbučio aprašymas Солнечный Берег 3*

Poilsio centras „Sunny Beach“ yra pačioje Azovo jūros pakrantėje. Bazės teritorija užima daugiau nei 1 hektarą žemės. Atstumas iki centrinio turgaus, pramogų parko, diskotekų, kavinių, barų ir kitų pramogų yra 300 metrų. // Atnaujinta 24 kovo 2023
Kainų grafikas
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paplūdimys

Privatus 120 metrų ilgio paplūdimys yra su tentais. Galite išsinuomoti katamaraną.
  • privatus paplūdimys
  • gultai
  • skėčiai

Paslaugos viešbutyje

  • restoranas
  • automobilių stovėjimo aikštelė

Vaikams

Žaidimų aikštelė su sūpynės, horizontalios juostos, herojai iš pasakų. Mažiesiems – smėlio dėžė, vyresniems – teniso žaidimo stalai.
  • žaidimų aikštelė

Numeriai

Poilsio centras „Sunny Beach“ siūlo patogią nakvynę moderniuose 1, 2, 3 aukštų mūriniuose pastatuose ir namuose su labai patogiais įvairių kategorijų kambariais: „Suite“, „Junior Suite“, „Standartinis“, „Ekonominis“ . Beveik iš visų kambarių atsiveria vaizdas į jūrą, kiekviename yra terasa.

Numeriuose

Bazės teritorijoje yra namai su veranda – praustuvais, dušais ir tualetais.
„Ekonominis“ – vieno kambario baldais apstatytas kambarys su šaldytuvu, oro kondicionieriumi, palydovine televizija, vonios kambariu ant grindų.
„Standartinis“ – vieno arba dviejų kambarių įrengtas kambarys. Kambaryje yra šaldytuvas, oro kondicionierius, palydovinė televizija, vonios kambarys.
"Junior Suite" - vieno arba dviejų kambarių apartamentai. Kambaryje yra šaldytuvas, oro kondicionierius, palydovinė televizija, vonios kambarys, didelė lodžija.
„Lux“ yra dviejų kambarių apartamentai su dviem miegamaisiais, svetaine, vonios kambariu, didele lodžija su vaizdu į jūrą. Kambaryje nauji minkšti baldai, šaldytuvas, kondicionierius, palydovinė televizija.

Adresas

72563, Ukraina, Zaporožės sritis, Akimovsky r., m. Kirillovka, g. Nerija Peresyp, 20.
numeriai 5,8
paslauga 4,4
švara 5,4
maistas 3,2
infrastruktūra 7,2
Kainų grafikas
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Solnechnyi Bereg 3*
4.3 iš 10 3 apžvalgos | №13 iš 92 viešbučių Kirilovka

Siaubingas maistas, velnias!!!! 2018 Rugpjūčio 02 Įvertinimas 1.0

Š lykš ti vieta.
Maitinosi baisiai, po tokio valgio visi blogai jautė si, tada gastritas, tada baisus rė muo, tada skaudė jo kasą - galų gale tiesiog negalė jo valgyti savo pervirtų kotletų , amž inai rū gš č ių salotų , į kurias į pila daug acto, arbatos. ir gė r...


2017 m. birž elį apsistojome su vyru. Gyvenome „Marine“ pastate ant jū ros kranto.
Nuo pat pradž ių apie tai, kas tau patiko. Bazė s teritorija labai graž i, sutvarkyta, paplū dimys taip pat labai š varus. Mes gyvenome maž ajame liukso numeryje 3 aukš te. Kambarys geras, su visais patogumais, BET nepaka...


Gražus vaizdas, bet nešvarus įdaras 2016 Liepos 11 Įvertinimas 6.0

2016 liepą ilsė jomė s. Š ią bazę radau per internetą . Daugiau č ia nevaž iuosiu! Nerekomenduoju š eimoms su vaikais. Nebenoriu, kad mano vaikai valgytų neskanų ir š altą maistą š ioje valgykloje su neš variais prietaisais prie neš varių stalų ant neš va...


5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Privatus viešbučio paplūdimys
Patogus parkingas