Viešbučio aprašymas Ca Felice 1*

„Residence (Apartments) Ca' Felice“ siūlo studijas ir apartamentus be maitinimo su oro kondicionieriais.

Rezidencijoje nėra registratūros. Registracija vyksta pagal susitarimą. Svečių prašoma apgyvendinimo įstaigos darbuotojams iš anksto pranešti numatomą atvykimo laiką. Šią informaciją galite pateikti užsakymo metu komentarų laukelyje arba tiesiogiai susisiekę su viešbučiu. Kontaktinius duomenis rasite užsakymo patvirtinime. Visą viešnagės kainą turėsite sumokėti įsiregistruodami.
Gyvūnai leidžiami
šeimyniniai kambariai
Bagažo saugykla
Draugiškas gėjams
Rūkyti draudžiama visame viešbutyje ir kambariuose
Skalbiniai // Atnaujinta 30 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Jis yra už 250 metrų nuo Rialto tilto ir džiugins svečius su vaizdais į kanalą arba tipiškas Venecijos juostas. „Ca' Felice Residence“ yra 5 minutės pėsčiomis nuo Piazza San Marco. Santa Lucia geležinkelio stotis yra už 1,8 km.

Numeriai

Daugumoje kambarių yra visiškai įrengtos virtuvėlės. Be to, kiekviename kambaryje yra vonios kambarys su plaukų džiovintuvu ir higienos reikmenimis. Patalynės užvalkalai ir rankšluosčiai įskaičiuoti į kainą ir keičiami kas savaitę. Šiuolaikinio stiliaus studijos ir apartamentai dekoruoti šiltomis spalvomis. Kai kuriuose kambariuose lubos su medinėmis sijomis.

Adresas

30122, Italija, Venetas, Venecija, Castello 5668
numeriai 9
paslauga 9
švara 9
maistas 8
infrastruktūra 9
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

Atsiliepimai apie Ca Felice 1*
9.0 iš 10 0 | iš 165 viešbučių Venecija

Apartamentai Venecijos širdyje 2011 Lapkričio 05 Įvertinimas 9.0

Norė jau jaustis kaip venecijietė ir atsipalaiduoti bei mė gautis š iuo neabejotinai nuostabiu miestu, pasirinkau butą už trijų minuč ių kelio pė sč iomis nuo Rialto tilto ir penkių minuč ių nuo Š v. Morkaus aikš tė s. Savininkas mus su raktais pasitiko prie Rialto tilto vie...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai