Viešbučio aprašymas Медовый Двор 3*

Dvaras "Medaus kiemas" yra Ukrainos Karpatuose, netoli Nizhnyaya Rozhanka kaimo, 5 km nuo Slavske miesto slidinėjimo centro. Dvaro ypatumas – nuosavas bitynas, esantis ekologiškai švarioje vietoje, gydomasis Karpatų medus ir medaus gėrimai. // Atnaujinta 18 kovo 2023
Kainų grafikas
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

142 km iki Lvovo geležinkelio stoties.

Paslaugos viešbutyje

Šildomas lauko baseinas (veikia iki lapkričio, 12x5m, restoranas su dviem salėmis (didelė salė su židiniu ir maža VIP salė), kepsninė, nemokama saugoma automobilių stovėjimo aikštelė, pervežimas iš Slavsko geležinkelio stoties (už mokestį) , transporto paslaugos į Slavskį, keltuvai, Lvovas, (už mokestį).
  • restoranas
  • atviras baseinas
  • konferencijų salė/pokylių salė
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi
  • skalbiniai
  • kambariai nerūkantiems
  • pervežimas į/iš oro uosto

Vaikams

  • vaikų baseinas
  • žaidimų aikštelė
  • vaikiškos kėdutės restorane
  • vaikiška lovelė

Pramogos ir sportas

Malkomis kūrenama liepų malkinė pirtis 6-8 žmonėms su dušais ir poilsio kambariu su palydovine televizija, ekskursijos, pasivaikščiojimai po kalnus, slidinėjimas ir pasivažinėjimas rogutėmis, grybavimas, uogavimas, jodinėjimas, pasivažinėjimas keturračiais, ekskursijos į bityną.
  • sauna/vonia/hamamas
  • ekskursijų organizavimas

Numeriai

Valdą sudaro kotedžas "Medžiotojas" (6 žmonėms) ir keturi mediniai namai su terasomis, kurių kiekviename yra trys dviviečiai kambariai. Visi namai pagaminti iš ekologiškos Karpatų eglės ir turi terasas su kalnų panorama.

Numeriuose

Dvivietis kambarys: kiekviename kambaryje yra prieškambaris su kabykla ir spintele batams, kiekvieno kambario plotas 20 kvadratinių metrų, dvigulė lova su naktiniais staleliais ir staliniais šviestuvais, stalas, dvi kėdės, veidrodis ir komoda, TV-sat. Visi baldai pagaminti iš natūralaus medžio. Dušo kabina, WC, praustuvas, plaukų džiovintuvas, veidrodis.
Liuksas: dviejų kambarių apartamentai su prieškambariu su kabykla ir spintele batams. Svetainėje yra sulankstoma sofa (dvigulė), toršeras, televizorius-sat., stalas, mini baras. Miegamajame yra dvigulė lova, naktiniai staleliai su lempomis, stalas, kėdės, televizorius-sat. komoda, veidrodis. Dušo kabina, WC, praustuvas, plaukų džiovintuvas, veidrodis.
Šildymas: autonominis, vanduo. Vandens tiekimas visą parą. Kambariai valomi, patalynė ir rankšluosčiai (2 asmeniui) keičiami pagal pageidavimą.

Adresas

Lvovo sritis, Skolės rajonas, Rožankos kaimas
numeriai 7,2
paslauga 7,7
švara 7,8
maistas 8,2
infrastruktūra 6,3
Kainų grafikas
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Medovyi Dvor 3*
7.5 iš 10 5 apžvalgų | №13 iš 90 viešbučių Slavska

Nuostabių Naujųjų metų 2018 Gruodžio 29 Įvertinimas 10.0

Naujų jų metų š ventes ilsė jomė s su 6 suaugusių jų ir vaiko kompanija! Iš sinuomojome vieną iš namelių . Apie Karpatų vietovių gamtą jau seniai viskas pasakyta - pasakiš kai graž u! ! ! O namelyje viskas š varu, tvarkinga, kambariai patogiai iš sidė stę...


raudonkaklis 2016 Gruodžio 31 Įvertinimas 3.0

Vieta graž i, bet savininkai kvailiai, o ne verslininkai. Apgaule paima pinigus už nesuteiktas paslaugas. Buvome Naujų jų metų iš vakarė se, o paaiš kė jo, kad turime skubiai iš vykti (labai stiprus sniegas ir vė jas, o iki greitkelio 20 km, ž odž iu, apsnigtas, vos spė jome iš lipti)...


Vieš butis labai graž us, gamta, maistas, vaikai iš baseino neiš lipo, bet kambariai tokie siaubingi garso izoliacija, kad kitą kartą vargu ar norė sime ten vė l eiti...


Mūsų atostogos Medaus kieme 2014 Birželio 13 Įvertinimas 5.0

2014 m. birž elio mė n. ilsė jausi su ž mona ir maž u vaiku. Kas patiko: grynas ir š varus oras, skanus maistas restorane, malonus personalas. Komplekse yra vaikų ž aidimų aikš telė . Apie negatyvą plač iau.
1. Patalpose praktiš kai nė ra garso izoliacijos. Jei po vakarienė s nu...


Puiki vieta visiškai pamiršti miestą 2013 Spalio 01 Įvertinimas 8.0

Tiems, kurie nori visiš kai viską pamirš ti prieš ui ir tiesiog pabū ti su mylimu ž mogumi ar net savimi, tai tobulos atostogos.
Kambarių ir nakvynė s už sakymas atvykus už truko nedaug laiko, o tai rodo personalo kompetenciją . Kambarys, kuriame ilsė jausi, buvo visiš kai medinis. Didelė...


6 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Lauko baseinas poilsiui
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas