Viešbučio aprašymas Пансионат Аркада 1*

Privatus pensionas „Arcade“ yra ekologiškai švariame vaizdingame Azovo jūros kampelyje, Kirillovkos kaime, garsiosios balneo-purvo sanatorijos „Kirillovka“ teritorijoje. Sanatorija „Kirillovka“ suteikia galimybę atlikti įvairias gydomąsias ir profilaktines procedūras (masažas, gydomasis purvas, vonios ir kt.).
Pensionas susideda iš vieno pastato su "ekonominiais" kambariais (vaizdas ir išėjimas į jūrą) ir pastato su vieno ir dviejų kambarių prabangiais kambariais (vaizdas ir išėjimas į kiemą).

Visi pastatai yra vieno aukšto. // Atnaujinta 24 kovo 2023
Kainų grafikas
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paplūdimys

70 metrų atstumu nuo pensiono, smėlėtas, švelniai šlaito paplūdimys. Paplūdimyje yra kioskų, barų, vaikų kalnelių ir žaidimų aikštelės, 100 metrų nuo paplūdimio yra gelbėjimo stotis ir pirmosios pagalbos punktas. 3 minutės pėsčiomis iki sanatorijos „Kirillovka“ paplūdimio.

Paslaugos viešbutyje

Plaukiojimo baseinas; Interneto bevielis internetas; Saugoma automobilių stovėjimo aikštelė; gultai; Skėčiai; Vaikams: animatorius, atrakcija „Pagauk, pažvejoti“, velomobiliai, vežimėliai.
  • restoranas
  • kavinė/baras
  • atviras baseinas
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi

Numeriai

Ekonominės klasės kambariai – 2 ir 3 vietų kambariai. Verandoje su vaizdu į jūrą yra stalai kiekvienam kambariui.
Liukso kambariai: vieno kambario 2 vietų kambariai su privačia veranda ir dviejų kambarių 3 ir 4 vietų kambariai su privačia veranda.

Numeriuose

Ekonominės klasės kambariuose: dvigulės arba dvi atskiros lovos su ortopediniais čiužiniais, spinta, staliukas, naktinis staliukas, stalinė lempa, visi patogumai pastate (pagal 4 kambarius bloke), TV fojė (palydovinė antena), šaldytuvai ir virduliai lobis.

Liukso kambariuose: baldai, palydovinė televizija, dušas, tualetas, kriauklė, oro kondicionierius, plaukų džiovintuvas, reikalingas indų komplektas, paplūdimio užtiesalas ir paplūdimio skėtis, veranda, šaldytuvas, virdulys, drabužių džiovintuvas

Adresas

72563, Ukraina
Zaporožės sritis,
Akimovsky rajonas,
Miestas Kirilovka,
Šv. sanatorija
numeriai 4
paslauga 7
švara 5
maistas 6,5
infrastruktūra 6
Kainų grafikas
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Pansionat Arkada 1*
5.7 iš 10 2 apžvalgos | iš 92 viešbučių Kirilovka

Pensiono Arkada apžvalga 2019 Rugsėjo 03 Įvertinimas 7.0

Iš pradž ių planavome ilsė tis Kobleve, bet kadangi planai š iek tiek pasikeitė , nusprendė me vykti ilsė tis į š į pensioną . Radau internete. Sakyti, kad č ia tikrai blogai, nė ra tiesa. Č ia pakankamai normalu. Ne svetimos atostogos, bet jei važ iuoji pasitaisyti sveikatos ...


Labai seni ir neprižiūrimi svečių namai. 2015 Birželio 20 Įvertinimas 3.0

Kambariai pensionate baisū s, č iuž iniai ant lovų tiesiog nepakeliami, ryte skauda visus š onus, spyruoklė s į sirė ž ia į kū ną , tik saugok. Kambariuose tvyro smarvė , dvokia kanalizacija, č iaupai bė ga, tualete nuolat lū ž ta nutekė jimo bakas. Jie duoda virdul...


Puikus hostelis su šilta šeimynine atmosfera 2015 Birželio 20 Įvertinimas 7.0

Rasta internete, realybė pasirodė dar geresnė :
Š eimininkai labai draugiš ki ž monė s, stengiasi greitai iš sprę sti visus iš kilusius klausimus. Dar kartą ač iū už puikias atostogas!
Normalus maistas: jokių ypatingų maivymasis, bet viskas skanu ir svarbiausia - š vie&...


6 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Lauko baseinas poilsiui
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas