Viešbučio aprašymas Контрабас 2*

Patogus viešbutis „Kontrabas“ įsikūręs istoriniame miesto centre. Netoli viešbučio yra valiutos keitykla ir parduotuvės, įskaitant suvenyrų ir dovanų parduotuvę. Netoliese taip pat yra: Rynok aikštė, Lubomirsky rūmai, senamiestis ir kitos Lvovo lankytinos vietos. Viešbutis puikiai tinka pažintinių atostogų mėgėjams. // Atnaujinta 24 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Atstumas iki Lvovo oro uosto. Daniil Galitsky yra už 9 km, o geležinkelio stotis – už 5 km.

Paslaugos viešbutyje

Registratūra dirba visą parą. Teikiamos bilietų pardavimo ir konsjeržo paslaugos. Teritorijoje yra daug parduotuvių. Viešbutyje yra rūkymo zonos. Pagal pageidavimą leidžiama apsistoti su gyvūnais. Lyginimo įrangą galima gauti paprašius. Visiškai įrengtoje viešbučio virtuvėje yra šaldytuvas, viryklė ir virtuvės reikmenys, kuriais svečiai gali ruošti maistą. Kiti patogumai yra kavos ir arbatos ruošimo rinkiniai. Tarp mokamų paslaugų: papildoma lova kambaryje, maisto ir gėrimų tiekimas. Viešbutyje yra kopijavimo ir fakso aparatas.
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi
  • skalbiniai
  • apgyvendinimas su gyvūnais
  • pervežimas į/iš oro uosto
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis

Pramogos ir sportas

  • dviračių nuoma
  • ekskursijų organizavimas

Numeriai

Viešbutyje iš viso yra 13 kambarių: vienvietis standartinis, dvivietis standartinis, dvivietis studija, dvivietis Superior, dviejų miegamųjų apartamentas, trijų miegamųjų apartamentas.

Numeriuose

Nemokamas belaidis internetas, televizorius, kabelinė televizija, vonios kambarys, atskiras šildymas, plaukų džiovintuvas. Kai kuriuose kambariuose yra papildomai įrengta virtuvė, mikrobangų krosnelė, šaldytuvas, virdulys, indukcinė viryklė, indų komplektas.

Adresas

Šv. K. Levitskogo 2, Lvovas, Ukraina

Artimiausi viešbučiai

5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas