Viešbučio aprašymas Шувалоff 3*

„Shuvaloff Mini-Hotel“ yra privatus kaimo viešbutis, esantis ant Šuvalovskio parko ribos Sankt Peterburgo šiaurėje. Viešbutis pastatytas 2009 metais pagal individualų projektą.
„Shuvaloff“ mini viešbutis Sankt Peterburge įsikūręs artimiausiame priemiestyje, iš kurio svečiai gali greitai pasiekti istorinį miesto centrą (35 min.) ir kurortinę zoną (15 min.). Viešbutis yra populiarus tarp verslo keliautojų ir turistų, norinčių apžiūrėti miestą. Čia dažnai sustoja autoturistai, kurie naktį užklumpami Vyborgo plente ar Skandinavijos plentu pakeliui į Suomiją. Peterburgiečiai savaitgaliui atvyksta į viešbutį pakvėpuoti grynu oru ir pailsėti nuo miesto triukšmo. Jaunavedžiai nebrangiai nuomoja vestuvinius kambarius. // Atnaujinta 20 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

„Shuvaloff“ yra privatus mini viešbutis (102, Lomonosovo g., Peterburgas, Pargolovo), esantis 1 km nuo Vyborgskoje plento. Netoliese yra išvažiavimas į žiedinį kelią, kuris užtikrina visų miesto dalių pasiekiamumą. Šalia viešbučio esanti „žalioji“ zona: Shuvalovo-Ozerki, senovinis Šuvalovskio parkas ir garsusis Kurortny rajonas, kita vertus, leidžia viešbučio svečiams atsipalaiduoti nuo miesto triukšmo. Tuo pačiu metu viešuoju transportu iš čia lengva pasiekti tiek istorinį miesto centrą, tiek kurortinės zonos pramogas: restoranus, klubus, Suomijos įlankos pakrantės paplūdimius - Solnechny, Repino, Sestroreckas.

Paslaugos viešbutyje

Viešbučio pastato rūsyje yra erdvi salė ir kavinė, kurioje ryte visiems svečiams siūlomi pusryčiai. Dauguma kambarių yra antrame ir trečiame aukštuose.
Šalia viešbučio yra automobilių stovėjimo aikštelė su 24 valandas per parą vaizdo stebėjimu ir vidine mokama parkavimo vieta kieme.
Viešbutyje yra sporto ir sveikatingumo kompleksas su suomiška sauna, rusiška garine pirtimi, vasaros ir žiemos teniso kortais bei biliardu. Pageidaujantiems organizuojamos jodinėjimas žirgais parke.
  • kavinė/baras
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • saugus
  • renovacijos metai

Pramogos ir sportas

  • sauna/vonia/hamamas
  • biliardas
  • teniso aikštelė

Numeriai

Viešbutyje yra 19 modernių viešbučio kambarių nuo ekonominio mansardinio iki studijos tipo apartamentų. Kambariuose yra viskas, ko reikia patogiai viešnagei.
Nedidelis svečių skaičius suteikia viešbučiui privatumo, tylos ir namų komforto atmosferą, o kartu leidžia skirti maksimalų dėmesį kiekvienam svečiui.

Numeriuose

patogūs baldai, dušas, televizorius, nemokamas internetas per Wi-Fi.

Adresas

194362, Sankt Peterburgas, Pargolovo, g. Lomonosovas, 102 m

Telefono numeriai

+7 (812) 715-77-11,

+7 (812) 923-57-90

Еl. paštas

shuvaloff-hotel@mail.ru

Svetainė

Шувалоff 3*
numeriai 10
paslauga 10
švara 10
maistas 10
infrastruktūra 10
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Shuvaloff 3*
10.0 iš 10 0 | iš 259 viešbučių Peterburgas

Š į vieš butį mums rekomendavo draugai ir dabar esame jiems labai dė kingi!
Norime pastebė ti, kad vieš butis visai nė ra didelis, tač iau dė l to atmosfera gana maloni, kambariai geri, pusryč iai nemokami, personalas dė mesingas! Yra vaikiš kas meniu!
Vieš butis į sikū rę...


Labai stilingi kambariai, o labiausiai mane dž iugino vieš buč io aplinka. Aplink Š uvalovskio parką , ež erus, teritorijoje yra du teniso kortai, vidaus ir lauko. Poilsis draugo vestuvė se. Nepaprasta aplinka! palapinė ant tvenkinio kranto, krioklys, tiltelis, fotosesija su ž irgais, puikū s patiekalai ir la...


5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Seifas vertingiems daiktams
Patogus parkingas