The Ritz-Carlton New York Battery Park 5*

Viešbučio aprašymas The Ritz-Carlton New York Battery Park 5*

Vienintelis prabangus pakrantės viešbutis Manhetene. Iš čia atsiveria nuostabus Laisvės statulos vaizdas, o kambariuose su vaizdu į įlanką yra įrengti teleskopai. Atidarytas 2001 m., atnaujintas 2009 m // Atnaujinta 21 kovo 2023
Kainų grafikas
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra už kelių kvartalų nuo Niujorko verslo ir finansų centro ir 20 minučių nuo pagrindinių Manheteno vidurio lankytinų vietų. Per 5 minutes nueisite iki Bowling Green metro stoties, Dangoraižių muziejaus ir Battery parko. Pėsčiomis nueisite iki įvairių parduotuvių ir restoranų aplink South Street jūrų uostą ir Rugsėjo 11-osios memorialą. John F. Kennedy tarptautinis oro uostas (JFK) yra už 29 km nuo viešbučio, Niujorko LaGuardia tarptautinis oro uostas (LGA) yra už 21 km, o Niuarko Liberty tarptautinis oro uostas (EWR) yra už 23 km nuo viešbučio.

Paslaugos viešbutyje

Visą parą dirbanti registratūra, konsjeržo paslaugos, bagažo saugykla, bilietų tarnyba, kelionių informacijos punktas, greitas įregistravimas/išsiregistravimas, limuzinų paslaugos (pagal pageidavimą), kasdienės kambarinės paslaugos, naktinis batų valymas (nemokamas), lyginimo paslauga (mokama) nemokamas belaidis internetas vestibiulyje ir bendrose viešbučio patalpose, faksas / kopijavimas (už papildomą mokestį), dietinis meniu (pagal pageidavimą), nerūkoma visoje teritorijoje, laikraščių pristatymas, leidžiama apsistoti su gyvūnais, sveriančiais ne daugiau kaip 9 kg, kambarių tarnyba 24 valandas per parą. Rytinė kava viešbučio fojė nuo 5:30 iki 8:30. Savarankiškai atsispausdinantis įlaipinimo talonas (Įlaipinimo bilietų spausdinimo stotis). Nemokamas pervežimas: sustoja World Financial, Broadway ir Wall Street (pirmadieniais–penktadieniais 7:00–9:00), 14th Street ir 9th Avenue, 42nd Street ir 8th Avenue (pirmadieniais–šeštadieniais 18:00–20:00). Viešbučio verslo centras siūlo visas biuro paslaugas. 1672 m2 įvairiems susitikimams ir renginiams, įskaitant 412 m2 Ritz-Carlton Ballroom ir 162 m2 Manhattan Ballroom, keturias posėdžių sales ir tam skirtą posėdžių salę.
2 WEST restoranas – restoranas yra modernus amerikietiškas bistro, kuriame patiekiami klasikiniai, meistriškai ir paprastai paruošti šefo Phillipo Medoros paukštienos, mėsos, žuvies ir šviežių daržovių patiekalai. Restorane tvyro jauki atmosfera, pro didelius panoraminius langus atsiveria puikus vaizdas į Battery parką. Turtingas vynų sąrašas. Atidaryta pusryčiams, pietums ir vakarienei. Sekmadieniais rengiami priešpiečiai.

2 West Bar – siūlo kokteilius ir lengvus užkandžius. Puiki vieta verslo susitikimams ir poilsiui. Atidaryta kasdien.
  • restoranas
  • kavinė/baras
  • konferencijų salė/pokylių salė
  • verslo centras
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • saugus
  • nemokamas wi-fi
  • liftas
  • skalbiniai
  • patalpos žmonėms su negalia
  • apgyvendinimas su gyvūnais
  • kambariai nerūkantiems
  • valiutos keitykla
  • bankomatas
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis

Vaikams

Ritz Kids – siūlo pramogines ir edukacines programas vaikams.
  • vaikiškas meniu restorane
  • vaikiškos kėdutės restorane
  • vaikiška lovelė
  • auklė

Pramogos ir sportas

SPA centre siūlomos įvairios poilsio ir sveikatingumo paslaugos. Jame yra unikalaus dizaino Carita Paris, 3 kambariai masažams ir grožio procedūroms. Įsikūręs 14 viešbučio aukšte. Dirba kasdien nuo 10:00 iki 20:00.

Neseniai atnaujintame treniruoklių centre įrengti moderniausi treniruokliai ir jėgos treniruočių įranga. Iš 14-ame viešbučio aukšte įrengto numerio atsiveria panoraminiai miesto ir uosto vaizdai. Dirba 24 valandas.
  • SPA ar sveikatingumo centras
  • sporto salė
  • šventės organizavimo paslauga

Numeriai

39 aukštai (39 aukštų pastate yra nuo 1 iki 12 aukštų), 298 kambariai, iš kurių 39 apartamentai. „Ritz-Carlton Club Lounge“ yra atskiras klubo aukštas, kuriame teikiamos individualios paslaugos. Įsikūręs 11 viešbučio aukšte. Patekti į grindis galima tik specialiu raktu. Klubo poilsio erdvėje siūlomi lengvi pusryčiai, dienos metu – užkandžiai, desertai ir gėrimai, įskaitant kokteilius ir vyną. Viešbutis siūlo: kompiuterių stotelę, nemokamą belaidį internetą.

Numeriuose

Teleskopai kambariuose su vaizdu į Laisvės statulą, oro kondicionierius, 3 kelių linijų telefonai su atsakikliu (vienas iš jų belaidis), belaidis internetas (mokamas), CD grotuvas su radiju su Bose žadintuvu, TV skydelis, kabelinė televizija, mokama filmų peržiūra“, nešiojamojo kompiuterio dydžio seifas, rytinis presas (nemokamas, pagal pageidavimą), mini baras, siuvimo rinkinys (pagal pageidavimą), verslo kostiumų kabykla, lygintuvas ir lyginimo lenta, prabangūs „Frette“ patalynė, antklodės, svarstyklės, vonios kambarys, kosmetinis veidrodis, išskirtiniai tualeto reikmenys iš Asprey Purple Water, chalatai, šlepetės, plaukų džiovintuvas. Kambarių aptarnavimas 24 valandas per parą, kambarių valymas du kartus per dieną (su lovų paruošimo nakčiai paslauga).

Adresas

Two West Street, Niujorkas, NY 10004, JAV.

Telefono numeriai

Tel: +1 212 344-0800
Fax: +1 212 344-3801

Еl. paštas

rc.nycrd.inquiries@ritzcarlton.com
Kainų grafikas
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

8 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
SPA paslaugos viešbutyje
Vaikų meniu patiems mažiausiems
Nemokamas Wifi
Seifas vertingiems daiktams
Patogus parkingas