Viešbučio aprašymas Twin Apart Hotel 3*

„Twin Apart“ atidarytas 2015 m. Kijevo verslo centre Pečerske. Viešbutis yra 5 min. pėsčiomis nuo metro stoties Druzhby Narodov, 10 min. kelio automobiliu nuo NSC Olympiysky ir Ocean Plaza prekybos centro. // Atnaujinta 24 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis įsikūręs 10 min. pėsčiomis nuo įvairių kavinių ir restoranų, 5 min. pėsčiomis iki Belgijos Karalystės ambasados ​​ir Moldovos Respublikos ambasados ​​konsulato, 10 min. nuo viešbučio yra Izraelio ambasada ir Vietnamo Respublikos ambasada. Kijevo (Žulyany) oro uostas yra už 7 km, Boryspilio tarptautinis oro uostas – už 32,5 km.

Paslaugos viešbutyje

Visą parą dirbanti registratūra, bagažo saugykla (nemokama), konsjeržo paslaugos, ekskursijų informacijos punktas, fojė su laukimo zona svečiams su nemokamais žurnalais, rūkymo zonos, konferencijų salė 60 kv.m. 20 žmonių, kasdienis valymas, lyginimo paslauga (mokama), staliukų rezervavimo paslaugos restoranuose, taksi iškvietimas, bilietų į teatrus, koncertus ir sporto renginius užsakymas ir užsakymas, dokumentų kopijų spausdinimas, personalas kalba ukrainiečių, anglų, rusų kalbomis. Susitikimas ir pervežimas iš geležinkelio stoties, Zhuliany ir Boryspil oro uostų (už mokestį).
  • konferencijų salė/pokylių salė
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • saugus
  • nemokamas wi-fi
  • liftas
  • skalbiniai
  • kambariai nerūkantiems
  • pervežimas į/iš oro uosto
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis
  • Renovacijos metai

Vaikams

  • vaikiška lovelė

Pramogos ir sportas

Apžvalginės ir pėsčiųjų ekskursijos Kijeve.
  • ekskursijų organizavimas

Numeriai

Viešbutyje iš viso yra 18 kambarių:

DVIMENYS su vienu miegamuoju (13 kambarių, 1-4 žm., apartamentuose yra miegamasis su dvigule lova, svetainė su dvigule sofa-lova ir virtuvės-valgomojo zona, erdvus vonios kambarys ir prieškambaris).

Dvivietis kambarys su dviem miegamaisiais (1 kambarys, 1-6 žmonės, trijų kambarių apartamentai susideda iš 2 miegamųjų: viename su dvigule lova, antrame su dviem viengulėmis lovomis, o trečiame - svetainė su dvigule miegamąja sofa ir pilnai įrengta virtuvė su indaplove, erdvus vonios kambarys ir koridorius).

STUDIO apartamentai (2 kambariai, 1-2 asm., dvigulė lova su ortopediniu čiužiniu, virtuvėlė (keraminė kaitlentė, indai), mikrobangų krosnelė, šaldytuvas, valgomasis stalas, plazminis televizorius su palydovine televizija, elektrinis virdulys, spinta, seifas kambaryje, vonios kambarys, plaukai džiovintuvas).

Standartinis (3 kambariai, 1-2 asm., dvigulė lova su ortopediniu čiužiniu, rašomasis stalas, plazminis televizorius su palydovine televizija, elektrinis virdulys, spinta, seifas kambaryje, vonios kambarys, plaukų džiovintuvas).

Numeriuose

Wi-Fi (nemokamas), seifas, plazminis televizorius su palydovine televizija, telefonas, oro kondicionierius (vėsinimas ir šildymas), elektrinis virdulys, drabužių spinta, vonios kambarys, plaukų džiovintuvas. Pažadinimo paslauga, kambarių aptarnavimas (už papildomą mokestį), kasdienis valymas, patalynės keitimas (kartą per tris dienas), rankšluosčiai (pagal pageidavimą, kasdien).

Adresas

blvd. Tautų draugystė, 14-16, Kijevas, Ukraina.
numeriai 8
paslauga 10
švara 8
maistas 4
infrastruktūra 10
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Twin Apart Hotel 3*
7.0 iš 10 0 | iš 362 viešbučių Kijevas

Neblogas viešbutis 2023 Gegužės 07 Įvertinimas 7.0

Geguž ė s atostogoms Alanijoje nusprendė me pailsė ti su draugais, pasirinkome apartamentų vieš butį , kad turė tume savo pilnavertę virtuvę , kadangi Alanijoje ilsimė s 4 kartus, ž inome koks nuobodus maistas restorane, pasirinkome vieš butį per Booking buvo daug teigiamų atsiliepim&...


6 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi
Seifas vertingiems daiktams
Patogus parkingas