Viešbučio aprašymas Под Хомяком 3*

Trijų aukštų 10 kambarių kotedžas, esantis kaime. Tatarivas, šalia greitkelio H-09, 8 km nuo Bukovelio. // Atnaujinta 18 kovo 2023
Kainų grafikas
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Artimiausios slidinėjimo trasos su keltuvais yra už 8 km (Bukovel, Polyanytsya kaimas), taip pat Yablunytsya ir Vorochta. Kaip nuvykti: Traukiniu iki Ivano Frankivsko, tada fiksuoto maršruto taksi, Lvovo-Rachivo traukiniu arba dyzelinu iki kaimo. totoriai. Automobiliu iš Ivano-Frankivsko greitkeliu H-09 kompleksas yra kaimo gale į dešinę nuo kelio.

Paslaugos viešbutyje

Svetainė su televizoriumi, valgomasis su malkomis kūrenama krosnele, dietinis meniu (pagal pageidavimą), 70 m2 banketinė salė su židiniu ir namų kino teatru (už papildomą mokestį), dengta terasa su kepsnine ir stalais (už papildomą mokestį), spinta-džiovykla slidėms įranga, šalia slidinėjimo įrangos nuoma. Pervežimas už mokestį, taksi iškvietimo paslauga.
  • kavinė/baras
  • vidinis baseinas
  • konferencijų salė/pokylių salė
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi

Pramogos ir sportas

Pirtis iki 8 asmenų (rankšluosčiai, paklodės, šlepetės) - už mokestį, pirtyje yra kontrastinis baseinas (4x3, gylis - 2 m), poilsio kambarys. Slidinėjimas. Ekskursijos po Karpatų regioną.
  • sauna/vonia/hamamas
  • biliardas
  • stalo tenisas
  • ekskursijų organizavimas

Numeriai

Viešbutyje yra tik 10 kambarių: Standartinis 2-vietis (6 kambariai), Standartinis 3-vietis (1 kambarys), Standartinis dvivietis (1 kambarys), Junior Suite (2 kambariai).

Numeriuose

Palydovinė televizija, nemokamas belaidis internetas, elektrinis virdulys, mini šaldytuvas, vonios kambarys su dušu, karšto vandens boileris. Kambariai valomi ir rankšluosčiai (2 asmeniui) keičiami pagal pageidavimą, patalynė keičiama kas 4 dienas, pažadinimo paslauga.

Adresas

Šv. Prutets (Prutets), Ivano-Frankivsko sritis, su. Tatarivas, Ukraina.
numeriai 5
paslauga 4
švara 3
maistas 2
infrastruktūra 4
Kainų grafikas
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

Atsiliepimai apie Pod KHomiakom 3*
3.0 iš 10 0 | iš 48 viešbučių Tatarova

Mes čia negrįšime!! 2019 Vasario 03 Įvertinimas 3.0

Atvykę į š į vieš butį leiskite š eimai ir draugams kuriam laikui pamirš ti apie jū sų egzistavimą , nes prasibrauti nė ra realu. Ryš io visai nė ra, net gatvė je. Pertraukiamas internetas. Nė ra garso izoliacijos. Vonios reikmenų nė ra, su vyru papraš ė me po...


5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas