Viešbučio aprašymas У Каролины 2*

„Mini-Hotel U Karolina“ yra Jaremčėje, už 14 km nuo Bukovelio slidinėjimo kurorto ir už 17 km nuo Vorochtos. // Atnaujinta 18 kovo 2023
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Jaremčės mieste, 400 m iki miesto centro, 500 m nuo Lvovo-Rakhiv-Mukachevo greitkelio, 1,5 km iki artimiausio keltuvo.
Patogus privažiavimas – asfaltuotas kelias.

Paslaugos viešbutyje

Bendrose patalpose bevielis internetas nemokamas, rūkymo zonos, kepsninės, bendra virtuvė maisto ruošimui (artimiausia kavinė už 200 m, šalia yra parduotuvė), savarankiškas šildymas garais, šaltas ir karštas vanduo visą laiką , taksi iškvietimas, lygintuvas, plaukų džiovintuvas, šašlykinė + malkos (nemokamai), pervežimas į / iš Jaremčės geležinkelio stoties (nemokamas). Transporto paslaugos (mikroautobusas 10 vietų), pervežimas iš Ivano-Frankivsko, Kolomijos, Lvovo, Černivcų, Ternopilio (už mokestį).
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi

Pramogos ir sportas

Ekskursijos su gidu, jodinėjimas, žygiai pėsčiomis, grybavimas ir uogavimas, žvejyba upėtakių fermoje (susitarus). Netoliese yra 10 vietų malkomis kūrenama pirtis su kontrastiniu baseinu ir poilsio kambariu (susitarus).
  • sauna/vonia/hamamas
  • žvejyba

Numeriuose

Trijų aukštų medinis 5 kambarių kotedžas (10 lovų): pirmame aukšte yra virtuvė-valgomasis (elektrinė viryklė, mikrobangų krosnelė, elektrinis virdulys, reikalingi indai, kriauklė, stalas su kėdėmis), dvivietis kambarys (dvigulė lova, spinta, televizorius, vonios kambarys - dušas, tualetas, kriauklė). Antrame ir trečiame aukštuose yra holai ir 2 dviviečiai kambariai (kiekviename yra dvigulė lova, spinta arba drabužių kabykla, televizorius, vonia – dušas, WC).
Dviejų aukštų kotedžas 5 kambariams (10-11 lovų): pirmame aukšte yra svetainė su televizoriumi, stalas su kėdėmis, virtuvėlė (dujinė viryklė, šaldytuvas, elektrinis virdulys, reikalingi indai, a. kriauklė, valgomasis stalas), 2 dviviečiai kambariai (dvigulė lova, spinta arba drabužių kabykla, televizorius, vonia – dušas, WC). Antrame aukšte (atskiras įėjimas iš kiemo) - virtuvėlė (elektrinė viryklė, šaldytuvas, elektrinis virdulys, reikalingi indai, kriauklė, 2 stalai su kėdėmis) 2 dviviečiai kambariai (kiekviename yra dvigulė lova, spinta arba drabužių kabykla, televizorius, vonios kambarys) dušas, WC), trivietis kambarys (dvi ir viengulės lovos, spinta, televizorius, vonia – dušas, WC).

Adresas

vul. B. Lepkogo, 5 m., Ivano Frankivsko sritis, Jaremčės m., Ukraina.
numeriai 9
paslauga 10
švara 10
maistas 10
infrastruktūra 9
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

Atsiliepimai apie U Karoliny 2*
9.0 iš 10 0 | iš 143 viešbučių Jaremčė

Nedideli jaukū s kambariai vieš butyje, viskas labai š varu ir nauja. Tatjana ir Petras yra labai svetingi ir tiesiog nuostabū s ž monė s. Visi pasakys, parodys ir padė s! Netoliese yra jų kavinė , kurioje galite nebrangiai ir labai skaniai pavalgyti! Labai rekomenduoju visiems! ! !...


5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas