Viešbučio aprašymas Папас 1*

Nakvynės namai „Papa`s“ (Papas), esantys Raudonojoje aikštėje, istoriniame ir faktiniame Černigovo centre. // Atnaujinta 24 kovo 2023
Kainų grafikas
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Dramos teatras yra už 50 metrų nuo nakvynės namų, o seniausia Černigovo dalis Detinets – už 600 metrų. Geležinkelio stotis yra už 3,2 km.

Paslaugos viešbutyje

Visą parą dirbanti registratūra, privatus įregistravimas/išsiregistravimas, greitas įregistravimas/išsiregistravimas, kelionių informacijos punktas, konsjeržo paslauga, skubios pagalbos iškvietimo mygtukas, virtuvė su mikrobangų krosnele, virduliu, įrankiais ir šaldytuvu su gaiviaisiais gėrimais, arbata ir Kava (nemokama), gaivieji gėrimai (už papildomą mokestį), bendra poilsio zona, skalbimo mašina (bendro naudojimo). 200 m spinduliu yra įvairių kavinių, barų ir restoranų.
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi
  • skalbiniai
  • kirpykla/grožio salonas
  • apgyvendinimas su gyvūnais
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis

Pramogos ir sportas

  • ekskursijų organizavimas

Numeriai

Nakvynės namuose yra tik 4 kambariai: 3 dviviečiai individualūs kambariai su atskirais vonios kambariais ir dušo kambariais, 1 bendras kambarys 10 žmonių su vonios kambariu ir bendra dušo patalpa.

Numeriuose

Natūralaus medžio lovos su ortopediniais čiužiniais, patalynė ir rankšluosčiai (nemokamai), vonios kambarys ir dušas (bendras keliems kambariams), nemokamas belaidis internetas, individualios rakinamos spintelės (dėžės).

Adresas

Šv. Polubotka, 6, Černigovas, Ukraina.
Kainų grafikas
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra
5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas