Viešbučio aprašymas Hassler Roma 5*

Išskirtinis viešbutis, kurį XIX amžiaus pabaigoje įkūrė šveicarų Hassler šeima, yra patogus viešbutis, kuriame dera elegantiška prabanga ir modernios technologijos. Hassler yra vienas mėgstamiausių daugelio pasaulio įžymybių viešbučių. Karališkųjų šeimų nariai, daugelio šalių prezidentai, puikūs muzikantai ir kino žvaigždės yra dažni šio viešbučio svečiai, kurių vardai įrašyti viešbučio svečių knygoje. Nedidelis, bet labai jaukus viešbutis, kuriame daug dėmesio skiriama kiekvienai interjero detalei, o nepriekaištingai apmokytas personalas dirbs kaip tik Jums ir padarys viską, kad pajustumėte nepakartojamą „Amžinojo miesto“ atmosferą. Tinka šeimyninėms ir romantiškoms atostogoms, konferencijoms, kokteilių priėmimams, iškilmingoms vakarienėms, vestuvėms. // Atnaujinta 31 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra pačiame Romos centre, garsiųjų Ispanijos laiptų viršuje, visai šalia Piazza di Spagna ir Trinita dei Monti bazilikos. Romos Čampino oro uostas - 25 km (30 min. automobiliu), Romos Fiumicino oro uostas - 32 km (45 min. kelio), Termini stotis - 2,5 km (10 min. automobiliu).

Atstumai:

Piazza Navona - 1,2 km;
Koliziejus - 3 km.;
Panteonas – 2,5 km;
Villa Borghese sodai - 1,5 km;
Trevi fontanas - 2 km.

Paslaugos viešbutyje

Visą parą dirbanti registratūra, bagažo saugykla, konsjeržo paslaugos, faksas / kopijavimas (mokamas), lyginimo paslaugos (mokamas), kambarių aptarnavimas: visą parą, 3 moderniai įrengtos konferencijų salės, talpinančios nuo 10 iki 150 žmonių. Viešbutis siūlo vestuvių paslaugas ir specialias programas medaus mėnesiams.

Restoranai ir barai:

„Imàgo“ yra „Michelin“ žvaigždute įvertintas restoranas 6 aukšte, iš kurio atsiveria Romos panorama ir kuriame siūlomi įvairūs gurmaniški Viduržemio jūros regiono ir italų virtuvės patiekalai.

Salone Eva – išskirtinis restoranas su židiniu ir XVIII-XIX a. knygų kolekcija; Čia patiekiami pusryčiai, pietūs, vakarienė ir popietės arbata. Salone taip pat vyksta geriausių itališkų vynų degustacijos.

Hastler baras – perteikia išskirtinę Londono klubo atmosferą. Kokteiliai ir stiprieji gėrimai patiekiami kasdien nuo 10:00 iki 02:30. Vakare groja gyva muzika. Vasarą baras Hassler persikelia į nuostabų Palm Court sodą.

„Sala Vietri“ yra vestibiulio baras, kuriame patiekiama kava, arbata ir kiti gėrimai.
7th Floor Terrace yra tikras rojus. Ideali vieta organizuoti pietus ir kokteilius vasaros sezono metu. Svečiai gali stebėti, kaip saulėlydžio metu užsidega Romos šviesos.
  • restoranas
  • A la carte restaurant
  • kavinė/baras
  • konferencijų salė/pokylių salė
  • verslo centras
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • automobilių nuoma
  • saugus
  • nemokamas wi-fi
  • liftas
  • skalbiniai
  • kirpykla/grožio salonas
  • kambariai nerūkantiems
  • pervežimas į/iš oro uosto
  • valiutos keitykla
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis

Vaikams

  • vaikiškas meniu restorane
  • auklė

Pramogos ir sportas

Viešbutyje yra Amorvero SPA centras su šiuolaikiškai įrengta treniruoklių sale, sauna, turkiška pirtimi, soliariumu, plataus asortimento sveikatingumo ir grožio procedūromis, įskaitant visokius masažus, chromoterapiją, centre yra lauko terasa su gultais, kur įvairios patiekiami gėrimai ir lengvi užkandžiai. Viešbutyje taip pat veikia garsaus italų stilisto Rossano Ferretti grožio salonas.

Viešbutis siūlo Villa Borghese parko žemėlapius su trimis skirtingais pėsčiųjų maršrutais.
  • SPA ar sveikatingumo centras
  • sauna/vonia/hamamas
  • dviračių nuoma
  • sporto salė
  • ekskursijų organizavimas
  • šventės organizavimo paslauga

Numeriai

Viešbutyje yra 87 kambariai ir apartamentai. Kiekvienas viešbučio kambarys yra individualaus dizaino, apdailoje panaudoti taurūs medžiai, marmuras, prabangūs brangūs audiniai. Vidaus apdaila – senoviniai baldai, originalūs meno objektai, prabangūs kilimai ir venecijietiško stiklo sietynai.

Klasikinis kambarys (Standard Double Room, Standard Twin Room) (23 kv.m): miegamasis su labai didele lova arba dviem viengulėmis lovomis, vonios kambarys su vonia arba dušu. Vaizdas į sodą arba dalinis vaizdas į miestą.

Liukso kambarys (Deluxe Twin Room, Deluxe Double Room) (28 kv.m): miegamasis su labai didele lova arba dviem atskiromis lovomis, vonios kambarys su vonia arba dušu. Vaizdas į miestą, kiemą arba sodą. Galima derinti skaičius.

Grand Deluxe kambarys (Grand Deluxe Twin Room, Grand Deluxe Double Room) (35 kv.m.): balkonas (kai kuriuose kambariuose), miegamasis su poilsio zona (kai kuriuose kambariuose - atskira svetainė; labai didelė lova arba dvi viengulės lovos ), persirengimo kambarys (kai kuriuose kambariuose), vonios kambarys su vonia arba vonia ir dušu. Vaizdas į miestą, kiemą arba sodą. Galima derinti skaičius.
Junior Suite (45 kv.m.): miegamasis su svetaine, persirengimo kambarys, vonios kambarys su vonia ir dušu. Priedai: virdulys, kavos aparatas. Vaizdas į miestą arba sodą. Galima derinti skaičius.

Klasikinis liukso numeris (50 kv.m): svetainė, miegamasis, vonios kambarys su vonia ir dušu, svečių tualetas. Dalinis vaizdas į miestą arba sodą. Galima derinti skaičius.

Executive Suite (60 kv.m): svetainė, miegamasis, persirengimo kambarys, vonios kambarys su vonia ir dušu, svečių tualetas. Miesto vaizdas.

Grand Deluxe Suite Hassler (70 kv.m.): svetainė, miegamasis, vonios kambarys su sūkurine vonia ir dušu. Įsikūręs pirmame aukšte. Vaizdas į Ispanijos laiptus ir Trinita dei Monte. Galima derinti skaičius.

Grand Deluxe Suite Forum (77 kv.m): balkonas, svetainė, darbo kambarys, miegamasis, vonios kambarys su sūkurine vonia ir dušu, svečių tualetas. Vaizdas į Ispanijos laiptus. Įsikūręs 2 aukšte. Galima derinti skaičius.

Prezidentinis liukso numeris Trinita dei Monti (80 kv.m): balkonas, svetainė su valgomojo zona, miegamasis, vonios kambarys su sūkurine vonia ir dušu. Įsikūręs 5 aukšte. Vaizdas į Ispanijos laiptus ir Trinita dei Monte. Galima derinti skaičius.
Presidential Suite San Pietro (80 kv.m): terasa, svetainė su valgomojo zona, miegamasis, vonios kambarys su sūkurine vonia ir dušu, svečių tualetas. Įsikūręs 6 aukšte. Vaizdas į miestą ir Ispanijos laiptus. Galima derinti skaičius.

Penthouse Villa Medici Suite (ex. Presidential Suite Penthouse) (80 kv.m): terasa (160 kv.m) su lauko valgomojo zona, svetainė su valgomojo zona, miegamasis, persirengimo kambarys, vonios kambarys su sūkurine vonia ir dušu, svečių tualetas. Įsikūręs 7 aukšte.

Hassler mansarda (330 kv.m): 2 terasos (45 ir 70 kv.m), balkonas, svetainė su valgomojo ir baro zona, virtuvė, 3 miegamieji (du su labai didelėmis lovomis, vienas su viengule lova), persirengimo kambariai , 2 vonios kambariai , svečių tualetas. Priedai: pianinas, DVD grotuvas, asmeninis liftas. Įsikūręs 8 aukšte. Panoraminis vaizdas į miestą. Asmeninės liokajaus paslaugos.

Numeriuose

Oro kondicionierius, reguliuojamas klimatas, LED palydovinė televizija, DVD/VCR grotuvas, nemokamas belaidis internetas, laidinis interneto ryšys, kompiuteris ir faksas, tiesioginis telefonas, seifas, mini baras, vonios kambarys su Hassler - Amorvero higienos reikmenimis, plaukų džiovintuvas. Kasdienės kambarinės paslaugos, kambarių aptarnavimas: visą parą.

Adresas

Piazza Trinità dei Monti, 6, 00187 Roma, Italija

Telefono numeriai

Tel: +39 (06) 699340
Fax: +39 (06) 6789991, +39 (06) 69941607

Еl. paštas

info@hotelhassler.it
booking@hotelhassler.it

Svetainė

Hassler Roma 5*

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

9 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis
SPA paslaugos viešbutyje
Vaikų meniu patiems mažiausiems
Nemokamas Wifi
Seifas vertingiems daiktams
Patogus parkingas