Viešbučio aprašymas Four Seasons 4*

Dvidešimties aukštų viešbučio „Four Seasons Hotel Singapore“ pastatas iškilęs vos kelios minutės nuo miesto verslo centro tarp vešlios Orchard bulvaro, dažnai vadinamo Singapūro Penktąja aveniu, žalumos, šalia Singapūro botanikos sodo, įvairių butikų ir parduotuvių, pagrindinių koncertų salių. , meno muziejai ir galerijos. Atrodo, kad iš kambarių atsiveria miesto ir botanikos sodo vaizdai, kaip spalvingas papildymas išskirtiniam „Four Seasons Hotel Singapore“ kambarių ir salių dekoravimui. Viešbučio kolekcijoje yra daugiau nei 1500 autentiškų Azijos meno kūrinių, kurių daugelis puošia erdvius, išskirtinai įrengtus kambarius. Įspūdingas meno derinys, smėlio, juodos, žalios ir rožinės spalvos audiniai, senoviniai baldai, raštuotos vazos, grakštūs šviestuvai ir gėlių kompozicijos sukuria išskirtinę atmosferą kiekviename kambaryje, kuri apibūdins jūsų viešnagę tarp viešbučio sienų.. Kiekviena smulkmena čia atitinka iki smulkmenų apgalvotą dizainą: nepriekaištingas aptarnavimas ir svetingumas lydės šlovingomis kulinarinėmis tradicijomis garsėjančius restoranus bei visišką poilsį ir komfortą teikiantį grožio ir sveikatos centrą. Jame yra: 2 restoranai ir baras, taip pat SPA centras su lauko baseinu, saunomis, garų pirtimis, teniso kortais, sūkurinėmis voniomis ir treniruoklių sale. // Atnaujinta 08 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

„Four Seasons Hotel Singapore“ yra Orchard bulvare, kelios minutės kelio automobiliu nuo Singapūro verslo rajono ir 25 minutės nuo tarptautinio oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

SPA / grožio ir sveikatingumo centras: viešbučio sveikatingumo ir sveikatingumo centre siūlomos įvairios sveikatos ir sveikatingumo programos, įskaitant masažus, kaukes, kūno įvyniojimus, šveitimus, aromatines vonias ir kitas veido bei kūno procedūras. Centro svečiams taip pat priklauso 2 baseinai, pirtys, garinės pirtys, 4 teniso kortai, kubilai, sporto salė ir grožio salonas.
Sportas ir laisvalaikis: golfo laukai yra 15 minučių nuo viešbučio.
Vaikams – auklės paslauga (pagal pageidavimą). Jaunesniems svečiams viešbutis siūlo dovaną atvykus, chalatus kūdikiams, vaizdo žaidimus, animacinius filmus ir specialų meniu restoranuose.
Viešbutyje yra 2 restoranai ir baras:
Apdovanojimus pelnęs restoranas „One-Ninety“ žavi svečius išskirtine apdaila, aukštu aptarnavimo lygiu, malonia atmosfera ir dideliu vietinės bei tarptautinės virtuvės patiekalų pasirinkimu. Aprangos kodas yra Smart Casual.
Art Deco ir Art Nouveau stiliumi dekoruotas restoranas Jiang-Nan Chun specializuojasi kinų virtuvėje. Aprangos kodas yra Smart Casual.
„One-Ninety Restaurant“ baras siūlo pietautojams galimybę atsipalaiduoti tropinių sodų apsuptoje lauko terasoje arba pasinerti į klasikinę baro atmosferą, kurią sukuria elegantiškas dekoras ir personalo svetingumas. Aprangos kodas yra Smart Casual.
Jūsų paslaugoms: verslo susitikimams ir šventėms viešbutyje yra 8 posėdžių salės, iš kurių didžiausia (491 m2) talpina iki 480 svečių.
Taip pat Jūsų paslaugoms: verslo centras (sekretoriaus ir vertėjo paslaugos, mobiliųjų telefonų nuoma, biuro įranga), batų valymas, skalbykla, cheminis valymas.
„Four Seasons Hotel Singapore“ padeda organizuoti vestuvių ceremonijas ir šventes. Taip pat yra specialių programų jaunavedžiams.

Numeriai

Iš viso viešbutyje yra 254 įvairių kategorijų kambariai, įskaitant 23 geresniuosius, 165 prabangius kambarius, 24 aukščiausios klasės kambarius, 27 „Four Seasons Executive Suite“, 9 standartinius vieno miegamojo liukso numerius, 1 vieno miegamojo apartamentus „Gubernor“, 1 vieno miegamojo ambasadorių. Liukso numeris, 1 karališkasis vieno miegamojo liukso numeris ir 1 prezidentinis liukso numeris. Interjerą puošia rytietiškas menas ir smėlio, juodos, žalios ir rožinės spalvos audiniai. 4-ame viešbučio aukšte yra klubo zona, kurioje siūlomos įvairios premijos.
Prabangus kambarys: - 49 m2. Įsikūręs 7-20 aukštuose; su vaizdu į miestą arba Orchard bulvarą; Jį sudaro miegamasis, nedidelė svetainė su sofa ir rašomuoju stalu bei vonios kambarys su vonia ir dušu. Daugiausiai gali apsistoti 3 žmonės.
Geresnysis kambarys: - 41 m2. Įsikūręs 7-20 aukštuose; su vaizdu į miestą arba Orchard bulvarą; Jį sudaro miegamasis, nedidelė svetainė su sofa ir rašomuoju stalu bei vonios kambarys su vonia ir dušu. Daugiausiai gali apsistoti 2 žmonės.
Premier kambarys: - 58 m2. Įsikūręs 7-20 aukštuose; su vaizdu į miestą, baseiną arba Orchard bulvarą; Jį sudaro miegamasis, persirengimo kambarys, nedidelė svetainė su sofa, kavos staliukas ir rašomasis stalas bei vonios kambarys su vonia ir dušu. Daugiausiai gali apsistoti 3 žmonės.
„Four Seasons Executive Suite“: - 75 m2. Įsikūręs 7-19 aukštuose; su vaizdu į miestą arba Orchard bulvarą; susideda iš miegamojo, rūbinės, mini svetainės su sofa, žurnaliniu staliuku ir valgomojo stalu 4 žmonėms, svečių tualeto ir vonios kambario su vonia ir dušu. Daugiausiai gali apsistoti 3 žmonės.
Standartinis vieno miegamojo liukso numeris: - 91 m2. Įsikūręs 17-19 aukštuose; su vaizdu į miestą arba Orchard bulvarą; susideda iš miegamojo, rūbinės, svetainės su sofa, kavos staliuku ir valgomojo stalu 4 asmenims, svečių tualeto ir vonios kambario su vonia bei dušu. Daugiausiai gali apsistoti 3 žmonės.
Karališkas vieno miegamojo liukso numeris: - 132 m2. Įsikūręs 19 aukšte; su vaizdu į miestą arba Orchard bulvarą; susideda iš miegamojo, rūbinės, svetainės/valgomojo su sofa, žurnaliniu ir valgomojo stalu 4 žmonėms, svečių tualeto ir vonios kambario su vonia ir dušu. Daugiausiai gali apsistoti 3 asmenys. Galima derinti su papildomu miegamuoju ir vonios kambariu.
Vieno miegamojo liukso numeris „Governor“: - 170 m2. Įsikūręs 20 aukšte; su vaizdu į miestą arba Orchard bulvarą; susideda iš miegamojo, rūbinės, svetainės su sofa, žurnaliniu stalu ir valgomojo stalu 4 žmonėms, svečių tualeto ir vonios kambario su vonia ir dušu. Daugiausiai gali apsistoti 3 asmenys. Galima derinti su papildomu miegamuoju ir vonios kambariu.
Vieno miegamojo liukso numeris „Ambassador“: - 170 m2. Įsikūręs 20 aukšte; su vaizdu į miestą arba Orchard bulvarą; susideda iš miegamojo, rūbinės, svetainės su sofa, žurnaliniu stalu ir valgomojo stalu 4 žmonėms, svečių tualeto ir vonios kambario su vonia ir dušu. Daugiausiai gali apsistoti 3 asmenys. Galima derinti su papildomu miegamuoju ir vonios kambariu.
Prezidentinis liukso numeris: - 260 m2. Įsikūręs 20 aukšte; su panoraminiu vaizdu į miestą arba baseiną; susideda iš miegamojo, rūbinės, svetainės, valgomojo 8 žmonėms, sandėliuko, svečių tualeto ir vonios kambario su hidromasažine vonia bei dušo kabina. Daugiausiai gali apsistoti 4 asmenys. Galima derinti su 1 arba 2 papildomais miegamaisiais ir vonios kambariais.
kiekviename kambaryje: palydovinė televizija, kelių linijų telefonai su atsakikliu, internetas, mini baras, CD grotuvas, radijas su laikrodžiu, DVD grotuvas, seifas, kavos/arbatos virimo aparatas, chalatai, plaukų džiovintuvas. Galimybė skubiai įsiregistruoti/išsiregistruoti Pasirinktinai faksu. Papildomai standartiniame vieno miegamojo liukso numeryje: 2 televizoriai, vaizdo grotuvas.

Svetainė

Four Seasons 4*
Kainų grafikas
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai