Viešbučio aprašymas Fenice 3*

Milano centre, elegantiškame XIX amžiaus pabaigos pastate, pačioje garsiosios prekybos gatvės Corso Buenos Aires (Corso Buenos Aires) pradžioje, yra viešbutis „Fenice“ – trijų žvaigždučių viešbutis, kuriame šiltas priėmimas ir rafinuota atmosfera padarys jūsų viešnagę džiugią ir malonią. // Atnaujinta 18 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Kelios minutės malonaus pasivaikščiojimo ir atsidursite ant garsiojo Quadrilatero della moda su nuostabiais butikais, Montenapoleone, San Babila, Corso Vittorio Emanuele gatvėmis ir miesto simboliu – Milano katedra.
Netoli viešbučio yra raudonos linijos metro stotis Porta Venezia, iš kurios tiesiogiai nuvažiuosite į Rho - Pero parodų centrą, geležinkelio stotį ir tramvajų stotelę.
Centrinę geležinkelio stotį galima pasiekti pėsčiomis arba viešuoju transportu.

Paslaugos viešbutyje

Bagažo skyrius
  • kavinė/baras
  • verslo centras
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • automobilių nuoma
  • liftas
  • skalbiniai

Numeriai

Viešbutyje iš viso yra 46 kambariai.
Interjero stilius jungia modernumą ir eleganciją vienu metu: parketo grindys, baldai iš kriaušės arba vyšnios medienos, sukuriantys malonią ir atpalaiduojančią atmosferą.

Klasikiniai kambariai yra poilsio oazė, kurią siūlo „Hotel Fenice“, su moderniais patogumais ir malonia atmosfera, kuri džiugins jus lankantis Milane, tiek atostogų, tiek verslo reikalais. Yra vienviečiai, dviviečiai, dviviečiai ir triviečiai kambariai.

Viršutiniuose aukštuose įrengti ir šviesūs geresni kambariai neseniai buvo visiškai atnaujinti ir atnaujinti. Brangiojo Canaletto riešutmedžio parketo grindys papildo šios kategorijos kambarių patogumus. Visi vonios kambariai su dušais. Yra vienviečiai, dviviečiai, dviviečiai ir triviečiai kambariai.

Numeriuose

Tiesioginis telefonas, žadintuvas, belaidis internetas (superioriuose kambariuose nemokamas), LCD televizorius ir palydoviniai kanalai, radijas, mini baras, seifas, reguliuojamas oro kondicionierius, pusryčiai ir/arba dienraščiai kambaryje (pagal pageidavimą) , Vonios chalatas (superior kambarys), Dovanų rinkinys svečiams, Plaukų džiovintuvas

Adresas

Corso Buenos Aires 2 – 20124 Milanas, Italija

Telefono numeriai

+39-02-29525541
+39-02-29523942

Еl. paštas

info@hotelfenice.it

Svetainė

Fenice 3*
numeriai 5
paslauga 8
švara 9
maistas 5
infrastruktūra 5
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

Atsiliepimai apie Fenice 3*
6.0 iš 10 0 | iš 152 viešbučių Milanas

Geras viešbutis, viskas yra, bet šalta 2014 Vasario 03 Įvertinimas 6.0

Pasirinkau vieš butį tiesiog remontui – nuė jau apsipirkti.
Vieš butis tvarkingas, graž us, tvarkingas. Personalas normalus. Nepatiko lovos ir š altis.
Kitą kartą paimsiu keturis....


4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Patogus parkingas