Viešbučio aprašymas Host Mark 5*

Visiškai naujas, prabangus viešbutis. Jis buvo atidarytas 2002 metais. Labai gražūs sniego baltumo pastatai, prabangios vilos, restoranai, barai, baseinai, parkai, originalūs savo architektūriniu stiliumi ir dizainu, išsidėstę didelėje žalioje teritorijoje 9 km nuo oro uosto, 16 km nuo Hurgados. Erdvūs, patogūs kambariai yra gražiai įrengti ir aprūpinti viskuo, ko reikia. Čia jūsų laukia mandagus, svetingas personalas ir aukštos kokybės aptarnavimas.
Apgyvendinimas
Viešbutyje yra 230 kambarių. Kambariuose: oro kondicionierius, vonios kambarys, plaukų džiovintuvas, telefonas, palydovinė televizija (su rusišku kanalu), mini baras, balkonas. Iš 95% kambarių atsiveria vaizdas į jūrą.
Aptarnavimas
7 restoranai, diskoteka, pianino baras, seifas registratūroje (nemokamas).
papludimys
Paplūdimys privatus, smėlėtas, ilgis – 1 km. Netoliese yra koralai (rekomenduojama speciali avalynė). Skėčiai, gultai, čiužiniai, paplūdimio rankšluosčiai – nemokamai.
Sportas ir laisvalaikis
Baseinas su vaikų skyriumi, 2 teniso kortai (apšvietimas – už mokestį), biliardas, sauna, sūkurinė vonia, turkiška pirtis, nardymas, burlenčių sportas, animacija, diskoteka.
Vaikams
2 vaikų klubai. // Atnaujinta 03 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai