Viešbučio aprašymas Fiesta Bavaro 4*

Vieta: pirmoje paplūdimio linijoje, 20 km. iš Punta Cana oro uosto. Viešbutis užima 320 000 m2 plotą ir yra viduryje prabangaus atogrąžų sodo su kokoso palmėmis. Viešbutis turi savo paplūdimį, o jūroje netoli nuo jo – koralinis rifas, kuris ypač patrauklus nardymo entuziastams. // Atnaujinta 04 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

5 restoranai (pagrindinis restoranas, paplūdimio restoranas, 2 restoranai prie baseino, vienas à la carte restoranas), 5 barai (2 prie baseino, 3 prie paplūdimio), picerija, diskoteka.
Dienos ir nakties animacinė programa, sportinės pramogos kiekvienam skoniui - tenisas, futbolas, krepšinis, tinklinis, 2 dideli baseinai su "šlapiais" barais, sporto salė su sauna ir sūkurine vonia. Mini klubas "Fiesta Fort" vaikams.
Prekybos centras su prekybos centru, suvenyrų parduotuvė, kirpykla, vaistinė, butikai, juvelyrinių dirbinių parduotuvė, fotografijos prekės, gėlių parduotuvė, automobilių nuoma. Medicinos tarnyba visą parą.

Numeriai

08 kambariai, iš kurių 372 yra Junior Suite. Visi kambariai yra paskirstyti tarp 62 vasarnamių (3 Junior Suite + 1 Dvivietis kambarys) ir 4 vilose (po 28 kambarius).

Numeriuose

oro kondicionierius, 1 labai didelė arba 2 didelės lovos, seifas, pilnai įrengtas vonios kambarys, plaukų džiovintuvas, telefonas, šaldytuvas, palydovinė televizija, terasa.

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai