Viešbučio aprašymas Eco Resort de Angra 5*

2000 m. gruodį atidarytas „Eco Resort de Angra“, dar neseniai žinomas kaip Mėlynųjų medžių parkas Angra dos Reis, yra šalia garsiosios Ilha Grande įlankos, tarp balto smėlio paplūdimių su krištolo skaidrumo vandeniu ir Serra do Mar kalnų grandinės. kuriuo prasideda tankus Atlanto miškas. Vienas geriausių Brazilijos viešbučių yra įsikūręs vandenyno pakrantėje, už 7 kilometrų nuo Angros centro ir už 150 kilometrų nuo Rio de Žaneiro.
Trijų aukštų pastatų kompleksas, pastatytas naudojant vietines medžiagas – medieną, akmenį ir bambuką, yra apsuptas atogrąžų žalumos. Elegantiškuose dekoro elementais ir gaiviomis gėlėmis dekoruotuose interjeruose vyrauja šiltos spalvos, sukuriančios harmonijos ir ramybės atmosferą.
Dėl savo unikalios vietos Eco Resort de Angra yra puiki vieta lauko pramogų ir vandens sporto mėgėjams. Jis organizuoja įdomias pažintines keliones į atogrąžų miškus, vadovaujamas patyrusių instruktorių, ir išvykas laivais į netoliese esančias salas. // Atnaujinta 04 sausio 2023
Kainų grafikas
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

# baras
# plaukiojimo baseinas
# verslo centras
# žaidimų aikštelė
# jojimas arkliu
# teniso kortai
# fitneso centras
  • renovacijos metai

Numeriai

Svečiams paruošta 319 erdvių įvairių kategorijų kambarių, kurie skiriasi vienas nuo kito vaizdu pro langus: Standartinis - vaizdas į sodą, Superior - kalnai, Deluxe - jūra. Visuose kambariuose yra balkonas arba terasa, patogus vonios kambarys su žąsų pūkų pagalvėmis, veidrodžiu ir plaukų džiovintuvu, oro kondicionierius, mini baras, seifas, kabelinė televizija su muzikos kanalu, darbo stalas, sofa ir telefonas su balso paštu. 7 kambariai yra skirti žmonėms su negalia.

Numeriuose

# balkonas
# vonia
# oro kondicionavimas
# mini baras ($)
# saugus
# Televizorius
# telefonas
#tualetas
# Plaukų džiovintuvas
Kainų grafikas
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Eco Resort de Angra 5*
6.0 iš 10 0 | iš 6 viešbučių Angra dos Reish

Kelione i Brazilija 2008 Birželio 24 Įvertinimas 6.0

Norė jau pasidalinti į spū dž iais iš kelionė s į Braziliją
Man labai patiko visa programa, iš skyrus Angra Dos Reis kaimą.3 dienos / Tai koš maras Ten labai š lykš tu. Man gaila ten einanč ių ž monių . Pavyzdž iui, Blue Tree Park Hotel ***** yra senas tvartas, kuris tr...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai