Viešbučio aprašymas Quinta Real Acapulco 5*

Nuo pat atidarymo 1998 m. „Quinta Real Acapulco“ tapo vienu prabangiausių viešbučių Akapulke. Nepaprastas svetingumas, nepriekaištingas aptarnavimas, gurmaniška virtuvė ir elegantiškas kambarių apstatymas tapo populiariausiu Akapulko viešbučiu.

Ant kalvos įsikūręs „Quinta Real Acapulco“ yra apsuptas atogrąžų sodų ir yra apsuptas kelis milijonus dolerių kainuojančių privačių vilų. Pro didelius prancūziškus langus atsiveria nuostabūs jūros ir auksinio smėlio paplūdimio panoraminiai vaizdai. Kaip teatras prasideda nuo pakabos, taip ir viešbutis prasideda nuo priėmimo - šiame viešbutyje būsite sutikti kaip karalius - būsite pavaišinti šlapiais rankšluosčiais ir taure vėsaus vyno, o įregistruojami prie rankų darbo medinių stalų. – ir tai tikras meno kūrinys.

Quinta Real Acapulco architektūrinis stilius – tai tradicinio meksikietiško stiliaus derinys su tropinės architektūros elementais, prabangos ir paprastumo mišinys, šį stilių įvertins visi, kurie mėgsta eleganciją ir komfortą. // Atnaujinta 10 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

„Quinta Real Acapulco“ yra pietrytinėje miesto dalyje, Punta Diamante, Diamantės paplūdimio zonoje (Playa Diamante), 10 minučių kelio automobiliu nuo Juan Alvarez tarptautinio oro uosto, 15 minučių kelio automobiliu nuo Auksinės zonos. » Akapulkas.

Paslaugos viešbutyje

2 restoranai, baras, baseinas, vaikų baseinas, treniruoklių salė, SPA, konsjeržo paslaugos, vaikų priežiūra, seifai, juvelyrinių dirbinių parduotuvė, kelionių biuras, tabako parduotuvė, pervežimas iš oro uosto, valiutos keitykla, gydytojų paslaugos, skalbykla, cheminis valymas, 3 konferencijų salės, galimybė rengti vestuvių ceremonijas.
  • renovacijos metai

Numeriai

Visi „Quinta Real Acapulco“ kambariai yra tikrai prabangūs, dekoruoti smėlio ir kreminiais tonais, sukuriančiais komforto ir ramybės atmosferą. Marmurinės grindys, marmuriniai vonios kambariai, bagetai lovų galvūgalyje, odinės kėdės – prabanga, kuri šiuolaikiniuose viešbučiuose nedažna.

Master Suite (43 kv.m): labai didelė lova arba dvi dvigulės lovos, marmurinis vonios kambarys su vonia ir kriaukle, balkonas su vaizdu į jūrą.

Didžiosios klasės liukso numeris (46 kv.m): labai didelė lova arba dvi dvigulės lovos, marmurinis vonios kambarys su vonia, atskiras dušas ir sūkurinė vonia, balkonas su vaizdu į jūrą.

Gubernatoriaus liukso numeris (92 kv.m): miegamasis su labai didele lova, svetainė, televizorius ir mini baras miegamajame ir vonios kambaryje, valgomasis stalas šešiems, vonios kambarys su sūkurine vonia ir dušu, persirengimo kambarys, terasa su baseinu.

Prezidentinis liukso numeris (138 kv.m): miegamasis su labai didele lova, svetainė, televizorius ir mini baras miegamajame bei vonios kambarys, seifas, stereo sistema, valgomojo stalas aštuoniems asmenims, vonios kambarys su sūkurine vonia ir dušo kabina, svečių vonios kambariu, persirengimo kambariu, terasa su baseinu ir poilsio zona.

Numeriuose

oro kondicionierius, lubų ventiliatorius, palydovinė televizija, telefonas su balso paštu, interneto prieiga, mini baras, chalatai, šlepetės, plaukų džiovintuvas, konsjeržo paslaugos.

Panašūs viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis