Viešbučio aprašymas Ruutli 4*

„Spa Hotel Ruutli“ yra šalia viduramžių Kuresarės vyskupų pilies ir pilies parko, keli žingsniai nuo vaizdingos jūros įlankos. Modernus vandens sveikatos centras.

Pirmame aukšte yra šviesi dengta gatvė su parduotuvėmis, barais, erdviu žiemos sodu, skvošo kortais, grožio salonais, lengvosios atletikos sale ir baseinu. Gatvė nuo jūros baigiasi šokių ir koncertų vieta lauko renginiams. Kambariai įrengti trijuose viešbučio aukštuose palei erdvius koridorius. Iš visų kambarių atsiveria gražus vaizdas į netoliese esančią senovinę pilį, jūros įlanką arba žalią Kuresarės miestą. // Atnaujinta 13 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Numeriai

Prezidentiniame liukso numeryje yra trys kambariai – kabinetas, svetainė, miegamasis, erdvi dušo patalpa, vonia, garinė pirtis. Yra keturi dviejų kambarių apartamentai. Visuose - erdvūs dušai, vonios, dviejuose apartamentuose - garinės pirtys. Kaip papildomi patogumai, liukso numeriuose yra mini baras, stereo, kelnių lygintuvas, kavos virimo aparatas, kavos servizas ir vyno taurės. Taip pat yra šeimyniniai kambariai ir vaikų žaidimų kambarys.

Numeriuose

tualetas, dušas, televizorius, radijas, telefonas, balkonas arba terasa. Kambariuose nėra alergenų.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai