Viešbučio aprašymas Original Sokos Hotel Viru 4*

„Sokos Hotel Viru“ yra pačiame Talino centre, prie pat viduramžių senamiesčio vartų. Viešbutis įsikūręs tame pačiame pastate kaip ir Viru centras, kuriame yra didelis prekybos centras, parduotuvės ir pramogų centrai. // Atnaujinta 25 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

pačioje Talino širdyje, prie pat viduramžių senamiesčio vartų.

Paslaugos viešbutyje

Merineitsi "a la carte" restoranas, Amarillo restoranas, Marco Polo baras, Bogart baras, Cafe Amigo naktinis klubas, Viru konferencijų centras, grožio centras, 3 pirtys, sporto salė, vaikų žaidimų kambarys, mokama automobilių stovėjimo aikštelė.

Numeriai

Viešbutyje yra 516 patogių ir modernių kambarių, iš kurių atsiveria nuostabūs jūros ir miesto vaizdai.

Numeriuose

Standartinis kambarys: bendras vonios kambarys, plaukų džiovintuvas, dozatorius, kelnių presavimo aparatas, mini baras, palydovinė televizija (yra rusiškas kanalas), tiesioginis telefonas. Kambariai nedideli, daugiausiai gali apsistoti 3 žmonės.
Superior kambarys: didesnis nei standartinis, papildomai įrengtas seifas, arbatos ir kavos ruošimo aparatas (nemokamas), interneto prieiga per televizorių, didelis higienos reikmenų asortimentas. Svečiams suteikiami chalatai. Daugiausiai gali apsistoti 2 suaugusieji. + 2 vaikai kambaryje.
Prabangus kambarys: įrengtas seifas, arbatos ir kavos ruošimo rinkinys (nemokamai), internetas per televizorių, didelis higienos reikmenų asortimentas, chalatas, papildomas fakso aparatas ir darbo stalas. Yra prabangūs kambariai su pirtimi ir be pirties, kurių kaina skiriasi.
Liukso numeris: vienas kambarys, kurį stumdomomis durimis galima padalinti į miegamąjį ir nedidelę svetainę. Į kainą įskaičiuotos tos pačios paslaugos kaip ir prabangių kambarių svečiams.

Adresas

Viru Valjak 4
EE-10111, Talinas

Telefono numeriai

+372 6 809 300
+372 6 809 236

Еl. paštas

viru.reservation@sok.fi

Panašūs viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis