Viešbučio aprašymas Labriz Silhouette 5*

Viešbutis priklauso Universal Resorts ir yra pirmasis 5**** viešbutis Seišeliuose. Viešbutis buvo atidarytas 2006 m. Viešbutis yra modernių stilingų vilų kompleksas, esantis apleistoje pakrantėje. // Atnaujinta 08 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra Silueto saloje, už 45 minučių kelio kateriu nuo Mahės tarptautinio oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

105 vilos, 4 restoranai (kreolų, italų, tarptautinė virtuvė), kavinė, sporto salė, SPA, nardymas, nemotorizuoti laivai, teniso kortai, povandeninės ekskursijos, ekskursijos po Mahės salą, žvejyba, ekskursijos į vėžlių rezervatą, ekskursijos pėsčiomis aplink salą, biblioteka, videoteka, medicinos centras.
  • renovacijos metai

Numeriai

Paviljono vila (185 kv.m): vonios kambarys su didžiule vonia, dviem kriauklėmis, baseinas (6,5 m 3 m), privatus sodas, lauko pavėsinės paviljonas su valgomojo ir masažo zonomis. Devynios šios kategorijos vilos yra paplūdimyje su vaizdu į vandenyną (Beach Pavilion Villa), o dar aštuonios vilos yra sode, su vaizdu į kalnus (Garden Pavilion Villa).

Paplūdimio vila (101 kv.m): netoli paplūdimio, šešios šios kategorijos vilos turi savo baseinus (Beach Pool Villa).

Sodo vila (88 kv.m.): nedidelės, bet jaukios vilos, apsuptos tankaus atogrąžų sodo.

Numeriuose

oro kondicionierius, plokščiaekranis televizorius (įstrižainė 3237), DVD grotuvas, bevielis internetas, mini baras, kavos virimo aparatas, plaukų džiovintuvas.
numeriai 10
paslauga 10
švara 10
maistas 9
infrastruktūra 9,5
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Labriz Silhouette 5*
10.0 iš 10 0 | iš 3 viešbučių apie. Siluetas

Rojaus atostogos 2010 Gegužės 02 Įvertinimas 10.0

Vieš butis puikus. Buvome Beechville, t. 10 m nuo verandos iki vandenyno. Super. Ž monių beveik nesimatė , tik retkarč iais kas nors plaukdavo tolumoje ir taip pat už eidavo į jo vilą . Visiš kas privatumas. Kadangi visos vilos yra prie pat vandenyno, paplū dimyje niekas nelimpa, tad su gamta esi vienas!
...


Super viešbutis, ypač skirtas medaus mėnesiui 2009 Lapkričio 16 Įvertinimas 10.0

buvome viesbutyje medaus menesiui, viskas labai grazu, aptarnavimas super, maistas puikus, tik vaisiai truputi. klausk atsakymo. Graž iausia sala Seiš eliuose....


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai