Viešbučio aprašymas Sainte Anne Resort 5*

4 km nuo maždaug. Šis viešbutis-kurortas, priklausantis garsiajam Mauricijaus viešbučių tinklui „Beachcomber“, yra vienoje iš privačių Nacionalinio jūrų rezervato salų. Vienintelis anksčiau negyvenamoje Šv. Onos saloje esantis viešbutis tuo pačiu pavadinimu užima apie 40 hektarų plotą, išsidėsčiusį palei 3 pagrindinius smėlio paplūdimius.

87 viešbučių vilų architektūrinis ansamblis harmoningai įsiliejo į gryną gamtą, kiekviena iš vilų išsidėsčiusi privačiai ir nukreipta į vandenyną. 10 vilų per nedidelį koridorių gali būti paverstos gretimomis, o tai patogu šeimoms su vaikais. Visos vilos pastatytos vieno aukšto kreoliškų namų pavidalu. // Atnaujinta 08 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paplūdimys

Pagrindinis Anse Royal paplūdimys, esantis šalia baseino ir L'Abondance restorano, yra su skėčiais, paplūdimio gultais ir yra apsaugotas nuo bangų molo; ir paplūdimys, ir jo dugnas reguliariai valomi.

Kiti du paplūdimiai Grand Anse ir Anse Tote yra natūralūs, tikrai žmogaus nepaliesti. Jie taip pat tinka maudytis ir (arba) nardyti su vamzdeliu, ypač per „didelį vandenį“, bet taip pat patrauklūs ilgų pasivaikščiojimų palei vandenyną mėgėjams. Kadangi vandens dviračiai poilsiautojai visada gali naudotis nemokamai, jais naudojantis galima plaukti bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje, taip pat ir plaukiant į netoliese esančias rezervato salas.

Paslaugos viešbutyje

2 restoranai (su Viduržemio jūros, kreolų ir italų virtuvės patiekalais), paplūdimio baras, Clarins SPA ir grožio salonas, sporto salė, mini klubas nuo 9 iki 21 val., vaikų priežiūra pagal pageidavimą. Čia yra žavingi butikai, cheminis valymas, skalbykla, verslo centras su interneto prieiga, keliautojams – specialus poilsio kambarys su dušu. Kambarių aptarnavimas nuo 06:30 iki 23:30. Laisvos formos baseinas nuostabus.

Judėjimas St. Ann Resort teritorija, kuri tęsiasi palei paplūdimį, vyksta klubo elektromobiliais, juos galima išsinuomoti. Galima išsinuomoti kalnų dviračius. Yra jachtų prieplauka ir sraigtasparnių stovėjimo aikštelė. Kiekvieną dieną dienos metu pagal grafiką šalia esančios salos. Mahe valdo viešbučio laivą (nemokamai).

Numeriai

79 vieno kambario vilos skirstomos į 2 tipus: Providence (Providence) – yra arčiau kranto, iš jų pievelės atsiveria vaizdas į vandenyną, Beau Sejour (Beau Sejour) yra kiek pigesnis, nes yra prabangaus atogrąžų gelmėse. parke arba priešais prieplauką. Kitu atveju šios vilos yra visiškai vienodos, kurių bendras plotas 107 kv.m (miegamasis 49 kv.m + atvira svetainė 19 kv.m + terasa 27 kv.m + sodas 12 kv.m) ir yra keliais puslankiais palei du paplūdimius.

3 Bel Air vilos yra dviejų kambarių (miegamasis ir svetainė), bendras jų plotas 177 kv.m.

Vilos su 2 miegamaisiais ir 1 svetaine vadinamos Belle Vue, jų yra 4, bendras plotas 264 kv.m.

1 "Karališkoji vila" (426 kv.m) pastatyta ant neaukštos kalvos, tiesiai virš vandenyno, turi 3 miegamuosius, privatų nedidelį kaskadinį baseiną ir panoraminę terasą. Kiekvienoje viloje yra daugybė prabangių 5 lygio patogumų, 3 vonios kambariai su lauko dušais, gabalas privataus atogrąžų miško ir gultai paplūdimyje. „Royal Villa“ barai siūlo platų aukščiausios kokybės gėrimų pasirinkimą.
numeriai 2
paslauga 3
švara 4
maistas 3
infrastruktūra 3
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Sainte Anne Resort 5*
2.0 iš 10 0 | iš 106 viešbučių Mahe

Nepaliko įspūdžio 2016 Rugpjūčio 09 Įvertinimas 2.0

Š iame vieš butyje su š eima ilsė jomė s 2016 metų rugpjū tį . Jį pasirinkome dė l pasiū lytos „viskas į skaič iuota“ sistemos. Apskritai galiu pasakyti, kad puikavimosi yra daug, bet realiai jie maž ai ką gali suteikti poilsiautojams. Iš metė me daugiau nei pusę milijo...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai