Viešbučio aprašymas Residence Isabell 3*

Viešbutis yra netoli Selva di Val Gardena, didžiausio slėnio miesto, centro. Virš miesto esanti slidinėjimo zona yra garsiosios Sella Ronda dalis. Iš čia greitai ir patogiai pasieksite atokiausius Val Gardenos šlaitus. Santa Cristina ir Selva kurortai yra tarpusavyje sujungti keltuvų sistema, reguliariai kursuoja autobusas į Ortisei.

Rezidencijų tinklui SELVA APARTMENTS priklausanti rezidencija ISABELL buvo atidaryta 1995 metais, paskutinį kartą restauruota 2006 metais ir yra 3 aukštų pastatas, pastatytas tipišku Alpių stiliumi. Laikoma viena geriausių rezidencijų Val Gardenoje.

Leidžiami augintiniai (iš anksto susitarus). // Atnaujinta 03 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Rezidencija yra apie 300 m nuo keltuvo. Galima slidinėti - slidinėti. Slidinėjimo parduotuvės, slidinėjimo ir snieglenčių sporto įrangos nuoma, mokykla pradedantiesiems – netoli nuo gyvenamosios vietos.

Paslaugos viešbutyje

treniruoklių salė, uždaras baseinas ir vaikų baseinas, sūkurinė vonia, suomiška sauna, šalta frigidariumo sauna, turkiška pirtis, Kneipo pirtys, poilsio kambarys su židiniu ir tirolietiškas baras. Galite degintis sode esančioje lauko soliariumo terasoje su vaizdu į slėnį ir kalnus. Siūlomos pervežimo paslaugos, yra slidinėjimo įrangos saugykla. Registratūra, salė, liftas, automobilių stovėjimo aikštelė, garažas.
  • renovacijos metai

Numeriai

Butai tipo Bilo su balkonu (57 kv.m.) ir Trilo su balkonu (60 kv.m.). Modernus sveikatingumo centras: uždaras baseinas, šalta sauna, suomiška sauna, turkiška pirtis, vandens masažas, Kneipo vonios, vaikų baseinas, poilsio zona.

Numeriuose

balkonas, vonia/dušas, virtuvė (kampas su šaldytuvu, mikrobangų krosnele, elektrine virykle, indaplove, kavos virimo aparatu), indai, šildymas, palydovinė televizija, telefonas, tualetas,
šaldytuvas, internetas, rankšluosčiai (nemokamai), seifas, televizorius, valymas (nemokamas, išskyrus virtuvėlę), plaukų džiovintuvas

Adresas

Selva Gardena, Via La Selva, 89

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai