Viešbučio aprašymas Meritus Mandarin 5*

„Mandarin“ viešbutis yra vienoje iš centrinių miesto gatvių, Orchard Road, netoli parduotuvių, restoranų ir barų, laisvalaikio ir pramogų centrų. Viešbučio pastatas, kuriam neseniai buvo atlikta 50 milijonų dolerių renovacija, susideda iš dviejų bokštų. Juose buvo 1200 kambarių, elegantiškų restoranų ir barų, treniruoklių ir verslo centrų, pokylių ir konferencijų salių, parduotuvių ir butikų. // Atnaujinta 08 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Orchard gatvėje, kurioje sutelkta daugybė didelių parduotuvių, restoranų, kavinių. Netoli miesto rotušės metro stoties, 20 minučių kelio automobiliu nuo oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

1200 įvairių kategorijų kambarių, 5 restoranai, 2 barai, konditerijos parduotuvė, lauko baseinas, teniso kortai, skvošo kortai, treniruoklių salė, sauna, garinė pirtis, masažas, verslo centras, banketų ir konferencijų salės, parduotuvės ir butikai, vaikų priežiūra, automobilių stovėjimo aikštelė .
Viešbutis ypač didžiuojasi „The Neptune“ – didžiausiu Singapūro kinų restoranu. Kitas viešbučio restoranas „Top of the M“ yra viename iš viršutinių aukštų, beveik 200 metrų virš žemės, todėl puikų vakarienę papildo panoraminis vaizdas į miestą. Mėgstantys turėtų apsilankyti Mandarin Deli konditerijoje, kur visada gausu šviežių kepinių, pyragų ir kitų gardžių kulinarinio meno šedevrų.

Numeriuose

Oro kondicionierius, televizorius, radijas, telefonas, mini baras, kavos ir arbatos ruošimo rinkinys, plaukų džiovintuvas, vonia, dušas.
Kainų grafikas
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai