Spa ar sveikatingumo centras

Viešbučio aprašymas Живая Вода 4*

SPA viešbutis yra vaizdingos Užkarpatės širdyje, kalnuoto Ukrainos kaimo Mezhhirya teritorijoje, ant upės kranto. 4 žvaigždučių komplekse „Živaja Voda“ yra sutvarkyta teritorija su penkių aukštų pastatu svečiams apgyvendinti, 39 kambariai (78 + 50 vietų), žaidimų aikštelė su batutu ir čiuožyklomis, pavėsinės, siurblinė ir nuosava. SPA zona. Čia galite drąsiai atvykti atostogauti su vaikais, nes čia yra viskas aktyvioms pramogoms ir patogiam laisvalaikiui. Kompleksas tinka tiek ramiam šeimos laisvalaikiui, tiek sporto grupėms, įmonių renginiams, tiek tikram ekstremaliam poilsiui. // Atnaujinta 08 kovo 2023
Kainų grafikas
17
Tr
18
Th
19
Pn
20
Št
21
Sk
22
Pr
23
An
24
Tr
25
Th
balandis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Geležinkelio stotis "Mukachevo" yra už 100 km nuo viešbučio ir poilsio komplekso "Živa Voda". Dolynos autobusų stotis yra už 50 km.

Paslaugos viešbutyje

2 restoranai: Ukrainos ir Europos.
Parkavimas su 24/7 apsauga automobiliams, džipams, keturračiams, motociklams, dviračiams, iš viso 40 parkavimo vietų.
Šildymo sistema.
  • restoranas
  • kavinė/baras
  • vidinis baseinas
  • konferencijų salė/pokylių salė
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • saugus
  • nemokamas wi-fi
  • liftas
  • skalbiniai
  • patalpos žmonėms su negalia
  • apgyvendinimas su gyvūnais
  • kambariai nerūkantiems
  • slidžių nuoma
  • slidžių saugykla
  • pervežimas į/iš oro uosto
  • vėlyvas išvykimas
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis

Vaikams

  • žaidimų aikštelė
  • vaikų klubas
  • vaikiška lovelė

Pramogos ir sportas

Dviejų aukštų SPA centre kiekviename aukšte įrengtos poilsio zonos ir panoraminiai langai su vaizdu į kalnus. SPA centre rasite masažo kambarį, sūkurinę vonią, suomišką pirtį, romėnišką garinę ir infraraudonųjų spindulių pirtį, taip pat kelių tipų Charcot dušus, lauko dušą, poilsio zoną su gultais ir vaizdu į kalnus, šieno poilsio kambarys.

Be to, viešbučio „Zhivaya Voda“ svečiai gali naudotis sporto sale ir žaisti stalo tenisą. Komplekso infrastruktūra išvystyta matomai. Be to, poilsiautojams organizuojami pervežimai iš viešbučio „Živaja Voda“ į slidininkų keltuvus Mizhhiria, Izki, Pylypets, Synevyrska Polyana, o ekskursijų gerbėjams – ekskursija „nuostabioji Užkarpatė“.

Vandens zona apima:
– šildomas baseinas; ilgis - 25 m, plotis - 16,5 m;
– 5 takeliai plaukimui;
– 3m ir 5m nardymo bokštai
- laipiojimo siena, nuo kurios galima šokti į vandenį
- trys čiuožyklos vaikams;
– moderni valymo sistema.
  • SPA ar sveikatingumo centras
  • sauna/vonia/hamamas
  • sūkurinė vonia
  • biliardas
  • stalo tenisas
  • dviračių nuoma
  • sporto salė
  • ekskursijų organizavimas

Numeriai

Šiandien SPA viešbutis Karpatuose savo lankytojams siūlo 39 patogius kambarius, kuriuos galima suskirstyti į 5 tipus: Economy, Standard, Superior Standard, Junior Suite, Suite.

Numeriuose

Liukso numeris (2 + 2) (3 kambariai): vienas – erdvūs ir patogūs apartamentai.
Dviejų lygių arba dviejų kambarių apartamentai 50-60 kv.m ploto su dvigule lova miegamajame, didele sofa 2 papildomoms lovoms svetainėje.
Kambaryje yra šildymo sistema, oro kondicionierius, LCD televizorius su kabeline televizija, bevielis internetas, mini baras, chalatai ir viešbučio šlepetės. Vonios kambaryje yra dušas, praustuvas, tualetas, bidė, plaukų džiovintuvas, mini kosmetika.
Daugiausiai gali apsistoti 4 asmenys.

Junior Suite (2 + 2) (3 kambariai) - erdvūs ir patogūs junior apartamentai.
Dviejų kambarių apartamentai 30-40 kv.m ploto su dvigule lova miegamajame, didele sofa dviem papildomoms lovoms svetainėje.
Kambaryje yra šildymo sistema, oro kondicionierius, LCD televizorius su kabeline televizija, bevielis internetas, mini baras, chalatai ir viešbučio šlepetės. Vonios kambaryje yra dušas, praustuvas, tualetas, bidė, plaukų džiovintuvas, mini kosmetika.
Daugiausiai gali apsistoti 4 asmenys.

Superior standartinis (2 + 2) (19 kambarių) - vieno kambario apartamentai 30-40 kv.m ploto su dvigule lova, didele sofa dviem papildomoms lovoms.
Kambaryje yra šildymo sistema, oro kondicionierius, LCD televizorius su kabeline televizija, bevielis internetas, mini baras, chalatai ir viešbučio šlepetės. Vonios kambaryje yra dušas, praustuvas, tualetas, bidė, plaukų džiovintuvas, mini kosmetika.
Daugiausiai gali apsistoti 4 asmenys.

Dvivietis standartinis "Standartinis" (1 + 1) (10 kambarių) - vieno kambario apartamentai, kurių plotas 25-35 kv.m. su dviem viengulėmis lovomis.
Kambaryje yra šildymo sistema, LCD televizorius su kabeline televizija, bevielis internetas, mini baras ir viešbučio šlepetės. Vonioje yra dušas, praustuvas, tualetas, plaukų džiovintuvas, mini kosmetika.
Daugiausiai gali apsistoti 2 asmenys.

Dvivietis dvivietis "Ekonominis" (1 + 1) (4 kambariai) - vieno kambario apartamentai, kurių plotas 20-30 kv.m. su dviem viengulėmis lovomis. Dauguma šios kategorijos kambarių yra palėpėje.
Kambaryje yra šildymo sistema, oro kondicionierius, LCD televizorius su kabeline televizija, bevielis internetas. Vonioje yra dušas, praustuvas, tualetas, plaukų džiovintuvas, mini kosmetika.
Daugiausiai gali apsistoti 2 asmenys.

Adresas

Užkarpatės sritis, miestelis. Mezhhirya, g. krantinė, 1
numeriai 9,1
paslauga 9,3
švara 9,4
maistas 9
infrastruktūra 9,2
Kainų grafikas
17
Tr
18
Th
19
Pn
20
Št
21
Sk
22
Pr
23
An
24
Tr
25
Th
26
Pn
27
Št
28
Sk
29
Pr
30
An
balandis
01
Tr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Zhivaia Voda 4*
8.9 iš 10 30 apžvalgų | №1 iš 19 viešbučių Mižhirija

Labai gera vieta praleisti atostogas 2021 Rugpjūčio 20 Įvertinimas 10.0

Labai gera vieta praleisti atostogas. Č ia galė site ne tik puikiai pailsė ti, bet ir visiš kai susitvarkyti – tiek fiziš kai, tiek dvasiš kai.
Graž i gamta, š varus oras, skani ir turtinga virtuvė . Daug laiko praleidau baseine ir SPA procedū roms. Vieš buč io darbuotojų pož iū ris ...


Man patiko 2021 Rugpjūčio 03 Įvertinimas 10.0

Su ž mona praleidome vasaros atostogas Living Water vieš butyje Mizhhiria mieste! Į spū dž iai – jū ra, bet pagrindinis: smagu ir patogu, su kuriuo ilsė jomė s. Mums labai patiko 2 restoranų virtuvė , buvo į domu paragauti ukrainietiš kų ir europietiš kų patiekalų . Vieš bu&...


Puiki, rami viešnagė 2021 Birželio 18 Įvertinimas 10.0

Jau pailsė jau vieš butyje „Ž ivaja Voda“, o dabar nusprendž iau č ia vykti dar kartą . Apskritai aš esu atpalaiduojanč ių atostogų mė gė jas, ir č ia tam yra sudarytos visos są lygos. Turė jau labai graž ų vienvietį kambarį , patogus ir jaukus, visas vieš but...


Rekomenduoju apsilankyti 2021 Kovo 24 Įvertinimas 10.0

Draugai padovanojo povestuvinę kelionę . Vieš butis mus pasitiko. Š ioje vietoje praleidome deš imt nepamirš tamų dienų . Kambariai erdvū s, š varū s, suremontuoti, patalynė keič iama kasdien. Teritorijoje yra du restoranai su ukrainietiš ka ir europietiš ka virtuve, š efai taip ...


Puiki vieta atsipalaiduoti 2021 Kovo 15 Įvertinimas 10.0

Mes su š eima daug keliaujame. Kur jie buvo ir kuriuose vieš buč iuose neapsistojo. O kai iš girdome, kad Už karpatė je yra vieš butis ir gydykla „Gyvasis vanduo“, nusprendė me atvykti ir nesigailime. 25 metrų penkių takelių baseinas taip pat yra nuosavas SPA kompleksas. Kieme parkavimas su 24h apsauga. ...


Geras viešbutis 2020 Gruodžio 27 Įvertinimas 10.0

Iš važ iavome su vyru Naujų jų metų š ventė ms automobiliu. Ž inoma, š iek tiek toli, bet buvo verta. Neį tikė tina gamta! Jū s patenkate į kitą pasaulį . Vieš butis taip pat buvo patogus: mandagus personalas, kambariai š varū s, reguliariai valomi, maistas skanus. M...


Puikiai tinka patogiai viešnagei 2020 Spalio 01 Įvertinimas 10.0

Su ž mona rudens atostogas praleidome „Living Water“ vieš butyje Mež gorė je! Į spū dž ių liko daug, bet pagrindinis – malonumas ir komfortas, su kuriais ilsė jomė s. Mums labai patiko 2 vieš butyje į sikū rusių restoranų virtuvė , buvo į domu paragauti profesionalių &#...


Patogus viešbutis, malonus personalas 2019 Rugsėjo 21 Įvertinimas 9.0

Vieš butyje Zhiva Voda apsistojo tik vieną dieną ir liko visiš kai patenkinta. Š į kartą man nepavyko susipaž inti su visomis vieš buč io paslaugomis (kubilas gatvė je, pirtis, veikla lauke), tač iau ateityje š ią vietą vertinu kaip galimybę pailsė ti Karpatuose.

Trumpai a...


Maloniai nustebintas 2019 Rugpjūčio 02 Įvertinimas 10.0

Pernai su ž mona ilsė josi vieš butyje „Gyvasis vanduo“. Liko dviprasmiš ki prisiminimai. Likome nusivylę aptarnavimu restorane ir maisto kokybe. Labai patiko sveikatinimo paslaugos – didelis baseinas, kubilas ir druskų kambarys. Š iemet, po ilgų dvejonių , vė l apsistojome š iame vieš butyje. Ir bu...


Mes apsinuodijome maistu!! 2017 Liepos 08 Įvertinimas 1.0

Vienintelė priež astis, kodė l raš au š ią apž valgą , yra apsinuodijimas.
Aš apsinuodijau, mano jaunuolis ir jo brolis. Ką tik pusryč iavome su deš relė mis ir 4 dienoms jų gyvybė už geso. Bet ne visus iš karto, o po vieną .
Wifi vieš butyje baisus. Nesuprantu, ...


10 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis
Poilsio ir pramogų programa vaikams
SPA paslaugos viešbutyje
Nemokamas Wifi
Seifas vertingiems daiktams
Vaikų žaidimų kambarys patiems mažiausiems
Patogus parkingas