Viešbučio aprašymas Floris Louise 4*

4 žvaigždučių viešbutis „Floris Louise“ yra puikioje vietoje, Briuselio centre, vos keli žingsniai nuo prabangios Avenue Louise parduotuvių gatvės. Iš čia nueisite iki Europos Parlamento ir Louise metro stoties (5 minutės), iš kurios greitai pasieksite visas miesto dalis. „Floris Hotel Louise“ tvyro jauki atmosfera ir yra dekoruotas Regency stiliaus. Viešbutis yra apsuptas restoranų ir tavernų, tarp kurių galite lengvai pasirinkti vietą pietums ir vakarienei. Norėdami atsipalaiduoti ir atsipalaiduoti po sunkios dienos, svečiai kviečiami į viešbučio barą, esantį pirmame aukšte ir su vaizdu į žavingą sodą. // Atnaujinta 04 sausio 2023
Kainų grafikas
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Briuselio centre, netoli Avenue Louise parduotuvių gatvės, Europos Parlamento ir daugelio kitų pagrindinių turistų ir verslo objektų.

Paslaugos viešbutyje

verslo centras, internetas, paštas, faksas, baras, restoranas (tarptautinė virtuvė), automobilių stovėjimo aikštelė, motociklų nuoma, liftas, fojė, seifas, portjerio paslaugos.

Numeriai

36 kambariai.

Numeriuose

kambarių aptarnavimas, patalynės keitimas kambaryje, kambario valymas, vonia/dušas, tualetas, praustuvas, plaukų džiovintuvas, palydovinė televizija, internetas, oro kondicionierius, mini baras (už papildomą mokestį), šildymas, rašomasis stalas, grindų danga, radijas, seifas, telefonas.
Kainų grafikas
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai