Viešbučio aprašymas Величъ Country Club 4*

Velich Country Club yra kaimo viešbutis-klubas, skirtas sporto, išskirtinio poilsio ir aktyvių pramogų mėgėjams, įsikūręs Velich elito klasės kotedžų kaimelyje, esančio Zvenigorodo rajone. Kaip ir pats kaimas, viešbutis yra kamerinio pobūdžio. Poilsiui gamtoje įrengtos poilsio zonos kaimo gyventojams ir svečiams. Kraštovaizdžio sodininkystės teritorijoje, šalia miško su šimtamečiais ąžuolais, sutvarkyta plati veja. Visoje teritorijoje ir prie takų sodinami medžiai ir gėlynai. Per kaimo teritoriją teka dirbtinai sukurta Velichkos upė su tekančiu vandeniu. Velich kaimo teritorija yra saugoma. // Atnaujinta 12 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

40 km nuo Maskvos žiedinio kelio.

Paslaugos viešbutyje

70 vietų itališko stiliaus restoranas su šokių aikštele ir scena. Vasaros terasa. Kambarys su židiniu su vyno ir cigarų kambariais. Boulingo baras ir restorano baras. Vaikų kambarys su animatoriais. Baseinas su 25 metrų takeliais, vandens masažo įranga, kriokliu ir vakariniu apšvietimu. Vaikų baseinas su individualia temperatūros kontrole. Sporto salė aerobikai ir fitnesui. Teniso aikštelė – žaidimų sporto salė. rusiškas biliardas. Boulingo salė su 6 takeliais ir amerikietiškais biliardo stalais. Poilsio kompleksas su dviejų lygių SPA: sauna; druskos urvas; grožio salonas; purvo vonia; dušo patirtis „Tropinė perkūnija“; krioklys; soliariumas; ledų gaminimo aparatas; atskiras hidromasažinis baseinas; kontrastinės pėdų vonios; baras su įvairiomis žolelių arbatomis ir vaisiais; masažo kambarys; tepidariumas; tualetas.

Numeriai

„Velich Country Club“ yra 9 kambariai su vaizdu į pušyną. Tarp jų yra 7 vieno kambario apartamentai (35 m2) ir 2 dviejų kambarių apartamentai (70 m2).

Numeriuose

SGL - 1 kambarys 2 aukšte su viena didele lova, erdvus vonios kambarys su dušu, TV, telefonas, internetas, mini baras.
DBL – 3 kambariai 1 ir 2 aukštuose (vaizdas į mišką) su viena didele lova, lodžija, erdvus vonios kambarys su dušu, TV, telefonas, internetas, mini baras.
DVIVIŠKAI - 3 kambariai 1 aukšte (vaizdas į mišką) su dviem lovomis, transformuojamas pagal valią, lodžija, erdvus vonios kambarys su dušu, TV, telefonas, internetas, mini baras.
LIUKSAS – 2 dviejų kambarių apartamentai 2 aukšte (vaizdas į mišką), virtuvė-svetainė su sofa, miegamasis su didele lova, lodžija, erdvus vonios kambarys su dušu, TV, telefonas, internetas, mini baras.
numeriai 1
paslauga 1
švara 2
maistas 2
infrastruktūra 2
Kainų grafikas
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Velichie Country Club 4*
1.0 iš 10 0 | iš 23 viešbučių Maskvos sritis - Vakarai

Tikra apžvalga. Laukinė gėda iš 2000-ųjų 2021 Lapkričio 05 Įvertinimas 1.0

Tiesą sakant, tai ne kaimo vieš butis, o atskiras pastatas kotedž ų kaimelyje, nuo pramogų - galite iš sinuomoti dvirač ius. VISI! Atvykimo metu SPA buvo už darytas (beje, pirtis ir hamamas – MOKAMA!!! ).
Graž ios kambarių nuotraukos yra netikros. Maž ytė lova (king size), tokios pat maž os pa...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai