Viešbučio aprašymas Washington Marriott Wardman Park 4*

Įsikūręs prestižiniame Vašingtono rajone, vos kelios minutės nuo Nacionalinio zoologijos sodo, Nacionalinės katedros ir daugelio kitų Vašingtono lankytinų vietų. Jis taip pat yra vos už aštuonių mylių nuo Reigano nacionalinio oro uosto ir keli žingsniai nuo metro stoties. Viešbutis įsikūręs aukštame pastate, kuriame išlaikoma graži pusiausvyra tarp tradicinės ir modernios architektūros. Dabar, po rekonstrukcijos, 1918 m. pastatytame viešbutyje, atsižvelgiant į įvairius technikos laimėjimus ir vis didėjančius reikalavimus aptarnavimui, siūloma patogiai įsikurti.
10 aukštų, 1175 kambariai ir 141 apartamentai. Didelis viešbučio vestibiulis yra gražiai suprojektuotas brangiu tradiciniu firminiu stiliumi. // Atnaujinta 08 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Įsikūręs prabangiame Vašingtono rajone, vos kelios minutės nuo Nacionalinio zoologijos sodo, Nacionalinės katedros ir daugelio kitų Vašingtono lankytinų vietų.

Paslaugos viešbutyje

2 lauko baseinai, verslo centras, konferencijų salės, konsjeržo paslaugos, bankomatas, valiutos keitykla, skalbykla, cheminis valymas, restoranai, seifas, naujausia spauda, ​​grožio salonas, treniruoklių centras, SPA (netoliese) dovanų parduotuvė.
  • renovacijos metai

Numeriai

1175 kambariai ir 141 apartamentai.
Dideli svečių kambariai yra elegantiškai dekoruoti labai tradiciniu stiliumi ir moderniais baldais. Sienos nudažytos gelsva spalva, kuri puikiai dera su tamsiai žalia pliušine kilimine danga. Baldai pagaminti iš tamsaus poliruoto medžio. Vonios kambariai yra vidutinio dydžio ir gerai įrengti.

Numeriuose

oro kondicionierius, laikrodis/radijas, kavos virimo aparatas, lovelė (pagal pageidavimą), elektros adapteris, individuali klimato kontrolė, spartus internetas, lygintuvas/lyginimo lenta, seifas, vonios reikmenys, plaukų džiovintuvas, kabelinė/palydovinė televizija, vaizdo žaidimai, dviejų linijų telefonas/balso paštas.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai