Viešbučio aprašymas Mandarin Oriental San Francisco 5*

„Mandarin Oriental“ garsėja savo architektūriniais bokštais, kurie yra aukščiausi miesto centre ir iš kurių atsiveria nuostabūs San Francisko įlankos ir Auksinių vartų tilto vaizdai. Viešbutis yra netoli prieplaukos ir konferencijų centro istoriniame miesto rajone. Fisherman's Wharf, Ghirardelli aikštė ir 39 prieplauka yra už pusantros mylios.
Viešbutyje yra 158 prabangūs kambariai, kurie yra viršutiniuose 48 aukštų bokštų dvynių biurų pastato aukštuose. // Atnaujinta 09 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra netoli prieplaukos ir konferencijų centro istoriniame miesto rajone.

Paslaugos viešbutyje

registratūra, automobilių stovėjimo aikštelė, verslo centras, limuzinų ir automobilių nuoma, skalbimo paslaugos, valiutos keitykla, 4 aukšte yra visą parą veikiantis treniruoklių centras, kuriame siūlomi treniruokliai, joga, už keturių mylių nuo viešbučio yra 18 puikių golfo aikštynų. apsuptas pušų ir eukaliptų.

Numeriai

Iš visų viršutiniuose aukštuose įrengtų kambarių atsiveria nepamirštamas San Francisko vaizdas iš paukščio skrydžio. Elegantiškai dekoruotuose kambariuose yra porcelianinės lempos, oranžiniai ir rožiniai foteliai, geltonas kilimas, antklodės ir lovatiesės bei auksinės tekstūros sienos. Vonios kambaryje yra keletas vandens slėgio režimų, taip pat rožių žiedlapių ir jūros mineralų.

Numeriuose

kabelinė/palydovinė televizija ir vaizdo žaidimai, oro kondicionierius, telefonas, balso paštas, CD grotuvas, radijas, žadintuvas, mini baras, seifas, plaukų džiovintuvas, lygintuvas.

Adresas

222 Sansome Street, San Franciskas, CA 94104, Jungtinės Amerikos Valstijos

Telefono numeriai

(415) 276 9888
Kainų grafikas
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai