Viešbučio aprašymas Sheraton at Fisherman's Wharf 4*

Sheraton Fishermans Wharf yra prestižinėje ir labai gražioje miesto dalyje - Fishermans Wharf, 30 minučių kelio automobiliu nuo tarptautinio oro uosto. Netoli viešbučio - jūrų uostas, daug restoranų, barų, suvenyrų parduotuvių.
Šeši mažaaukščiai viešbučio pastatai dekoruoti jūriniu stiliumi ir sujungti salėmis. Viešbutis puikiai tinka tiek šeimoms, tiek verslo keliautojams. Tėvai su vaikais gali smagiai leisti laiką prie lauko baseino, o verslo reikalais keliaujantys gali naudotis belaidžiu internetu. // Atnaujinta 09 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
22
Sk
23
Pr
24
An
25
Tr
26
Th
27
Pn
28
Št
29
Sk
30
Pr
rugsėjis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Įsikūręs prestižinėje ir labai gražioje miesto dalyje – Fishermans Wharf, 30 minučių kelio automobiliu nuo tarptautinio oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

2 restoranai, verslo centras, treniruoklių centras, specialiai įrengtos konferencijų salės.

Numeriai

Standartinio kambario plotas 38 kv.m. Kambariai yra 1-3 aukštuose. Miegamajame yra viena arba dvi didelės lovos. Pro langus matyti vidinis kiemas, miesto gatvės arba baseinas.
Kostiumai – šios kategorijos kambariai susideda iš svetainės ir miegamojo su viena didele lova. yra pilnai įrengtas baro stalas, svetainės zona su minkštais baldais ir valgomojo stalas. Puikus papildymas yra chalatai ir didelis kūno priežiūros priemonių pasirinkimas.
Klubo lygis – atsižvelgiant į mados tendencijas kurti viešbutį viešbutyje, „Sheraton Fishermans Wharf“ įrengė specialų klubo aukštą, kuriame kambarių kategorijos svyruoja nuo standartinių iki apartamentų. Šio aukšto gyventojai gauna liokajų paslaugas, nemokamus pusryčius ir vakaro užkandžius.
Bendras kambarių skaičius: 529

Numeriuose

TV, 2 telefonai su balso paštu, spartus internetas, kino biblioteka už papildomą mokestį, Super Nintendo žaidimų konsolė, duomenų prievadas (PC/faksas), makiažo veidrodis, klimato kontrolė, vonia, dušo kabina, kavos virimo aparatas, plaukų džiovintuvas, lygintuvas su lyginimo lenta.

Adresas

2500 Mason Street, San Francisco CA 94133, JAV

Telefono numeriai

1 - 415-362-5500
Kainų grafikas
22
Sk
23
Pr
24
An
25
Tr
26
Th
27
Pn
28
Št
29
Sk
30
Pr
rugsėjis
01
An
02
Tr
03
Th
04
Pn
05
Št
06
Sk
spalis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai