Viešbučio aprašymas The Fairmont Royal Pavilion 4*

Viešbutis įsikūręs rytinėje Karibų jūros pakrantėje, vienoje nuostabiausių salų – Barbadose. Jis teisingai vadinamas brangakmeniu Barbadoso karūnoje. Panardintas į palmes, jis sujungia senojo pasaulio grakštumą ir eleganciją bei nuostabius kraštovaizdžius. 18 duobučių golfo aikštynas yra 5 minutės nuo viešbučio. // Atnaujinta 04 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis įsikūręs rytinėje Karibų jūros pakrantėje, vienoje nuostabiausių salų – Barbadose.

Paplūdimys

Viešbučio paplūdimyje svečiai gali mėgautis vandens sportu: katamaranais, burlenčių sportu, vandens slidėmis, paviršiniu nardymu ir pelekais.

Paslaugos viešbutyje

2 restoranai (vienas iš jų yra gretimame viešbutyje The Fairmont Glitter Bay), kavinė prie baseino, gėlo vandens baseinas ir vaikų baseinas, sujungtas kriokliu ir nedideliu tilteliu, treniruoklių salė (treniruoklių salė, masažo paslaugos, aerobika) ir sveikatingumo centras Spa ( esantis viešbutyje The Fairmont Glitter Bay), 2 teniso kortai, apšviečiami naktį, verslo centras, profesionalios auklės paslaugos (fiksuotomis datomis: žr. žemiau), skalbykla ir cheminis valymas, suvenyrų parduotuvė, automobilių stovėjimo aikštelė.

Numeriai

72 gražiai dekoruoti prabangūs kambariai su vaizdu į vandenyną ir 3 miegamųjų vilos su balkonais ir terasomis. Visuose kambariuose yra balkonai arba terasos su vaizdu į vandenyną arba atogrąžų sodus.

Numeriuose

oro kondicionierius, 1 labai didelė lova (dvi viengulės lovos pagal pageidavimą), vonios kambarys su marmurinėmis grindimis su vonia ir dušu, mini baras, seifas, radijo žadintuvas, kavos ir arbatos ruošimo rinkinys, televizorius, plaukų džiovintuvas, lygintuvas ir lyginimo lenta . Kambario dydis apie 46 kv.m

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai