Viešbučio aprašymas Radisson Blu Royal 5*

Viešbutis yra Briuselio centre, netoli Didžiosios aikštės ir centrinės stoties. 15 km iki BRU oro uosto, 1 km iki geležinkelio stoties, 5 min iki metro, 3 min iki autobusų stotelės, 6 km iki HEYSEL parodos. // Atnaujinta 19 liepos 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra Briuselio centre, netoli Didžiosios aikštės ir centrinės stoties. 15 km iki BRU oro uosto, 1 km iki geležinkelio stoties, 5 min iki metro, 3 min iki autobusų stotelės, 6 km iki HEYSEL parodos.

Paslaugos viešbutyje

Vaikų priežiūra, konferencijų salės (iki 750 žmonių), automobilių stovėjimo aikštelė, baras, restoranas, treniruoklių salė, sauna, garinė pirtis, sūkurinė vonia, soliariumas, augintiniai, kambariai nerūkantiems, verslo centras, neįgaliesiems

Numeriai

7 aukštai, 3 liftai. 64 dvivietis su vonia, 101 dvivietis su vonia, 98 vienvietis su vonia, 1 trivietis su vonia. Miegamieji suprojektuoti trijų stilių: skandinaviškas su šviesiais baldais ir šviesiomis spalvomis, rytietiškas su japoniško stiliaus baldais ir baldais, karališkojo klubo stilius su itališkais 1970-ųjų art deco baldais. Visi kambariai yra vidutinio dydžio ir geros būklės. Vonios kambariai yra standartiniai ir geros būklės.

Numeriuose

Spalvotas televizorius, palydovinė televizija, dušas arba vonia, oro kondicionierius, plaukų džiovintuvas, seifas, mini baras, kambarių tarnyba.

Adresas

Rue du
Fosse-aux-Loups 47
B-1000
Briuselis Belgija

Telefono numeriai

+32 2 219 28 2

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai