Viešbučio aprašymas Beqa Lagoon Resort 4*

Sveiki atvykę į šį stebuklingą ir prabangų kurortą - Beqa Lagoon Resort. Jei ieškote kurorto, kuriame galėtumėte nardyti, skaniai pavalgyti, maudytis saulėje ar tiesiog atsipalaiduoti balto smėlio paplūdimyje atogrąžų rojuje, „Beqa Lagoon Resort“ yra puiki vieta jums. Šią izoliuotą salą gamta palaimino nuostabia gamta, vešlia atogrąžų augmenija ir skaidriu kriokliu.
1999 metais labiausiai gerbiamas pasaulio žurnalas „Scuba Diving“ pripažino kun. Beka yra geriausia nardymo vieta pasaulyje. Matomumas vandenyje siekia 50-70 metrų. Netoli salos yra daugiau nei 100 skirtingų nardymo vietų. Didelė jūrų biologinė įvairovė (mėlynieji unguriai, klounai, unikalios liūtinės žuvys ir rifų rykliai), daug koralų, keletas laivų nuolaužų. // Atnaujinta 03 sausio 2023
Kainų grafikas
30
Pr
rugsėjis
01
An
02
Tr
03
Th
04
Pn
05
Št
06
Sk
07
Pr
08
An
spalis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

Kurorte siūlomas nardymas, paviršinis nardymas, baidarės, banglenčių sportas, paplūdimio tinklinis ar giliavandenė žvejyba. Galite lankyti sveikatingumo kursus su Fidžio masažu, žaisti stalo žaidimus ar apsilankyti vietinėje bibliotekoje.
Vyksta išvykos ​​prie krioklio ir aborigenų kaimelio, kur galėsite su jais susipažinti ir sužinoti jų ritualus bei papročius. Vyksta ekskursijos su apsilankymu dykumos saloje ir joje surengiant nedidelį pikniką.
Pasirinktinai siūloma išsinuomoti jachtą ar malūnsparnį kruizui į netoliese esančias salas.
  • renovacijos metai

Numeriai

Jūsų individualus biuras (vila) yra priešais paplūdimį ir su vaizdu į vandenyną. Viloje yra patogi svetainė, vonios kambarys ir nuostabi veranda, iš kurios atsiveria nuostabūs lagūnos vaizdai. Unikali Fidžio architektūra ir baldai daro šį kurortą unikalų.

Adresas

Lagūnos kurortas, Fairway Drive, Ramiojo vandenyno uostas

Telefono numeriai

Tel: (679) - 3450100 Fax: (679) - 3450270

Еl. paštas

agoon@is.com.fj
Kainų grafikas
30
Pr
rugsėjis
01
An
02
Tr
03
Th
04
Pn
05
Št
06
Sk
07
Pr
08
An
09
Tr
10
Th
11
Pn
12
Št
13
Sk
14
Pr
spalis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai