Viešbučio aprašymas Lotte New York Palace 5*

„Lotte New York Palace“ žavi prabangiu interjeru ir įvairiomis prabangiomis paslaugomis – nuo ​​elegantiškų kambarių su kvapą gniaužiančiais Niujorko vaizdais, prabangiais barais ir poilsio kambariais, atkuriančiais „senojo“ Niujorko atmosferą, iki moderniai įrengto SPA / treniruoklių centro ir poilsio salonų. įvairiems renginiams, užimantys keturis aukštus. 55 aukštų Lotte New York Palace bokštas iškilęs Manheteno širdyje, priešais Šv. Patriko katedrą, šalia Brodvėjaus, Rokfelerio centro ir Centrinio parko. Viešbutis pastatytas 1980 m., 2014 m. pradžioje buvo baigtas kelių milijonų dolerių vertės viešbučio renovacija. 2015 m. rugpjūčio 28 d. viešbutis prisijungė prie LOTTE Hotels & Resorts tinklo nauju pavadinimu Lotte New York Palace. // Atnaujinta 21 kovo 2023
Kainų grafikas
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

„Lotte New York Palace“ yra Manheteno centre, 50-osios gatvės ir Madison Avenue sankirtoje, netoli Brodvėjaus, Rokfelerio centro, Upper East Side, 29 km nuo Niuarko Liberty oro uosto, 25 km nuo Kenedžio oro uosto ir 16 km nuo La Guardia oro uosto. .

Paslaugos viešbutyje

Visą parą dirbanti registratūra, privatus įregistravimas ir išregistravimas, konsjeržo paslaugos, kelionių informacijos punktas, kelnių presas, batų valymas (nemokamas), lyginimo paslauga, laidinio / belaidžio interneto prieiga fojė ir bokšto aukštuose (nuo 41 iki 54). ) (nemokamai), nerūkoma, suvenyrų parduotuvė, daugiakalbis personalas, V.I.P. paslaugos, spaudos pristatymas, automobilių parkavimo paslauga už mokestį, kambarių aptarnavimas, limuzinų paslaugos, nemokamas pervežimas į Brodvėjų ir Volstritą (pirmadieniais–penktadieniais du kartus per dieną), nemokamas pervežimas į Brodvėjaus teatrus (antradieniais–šeštadieniais 17:00 val. , 18 val. :00, 19:00), dietinis meniu (pagal pageidavimą). Viešbutis priima mažus šunis, sveriančius mažiau nei 10 kg. Vestuvių paslaugos ir specialios programos jaunavedžiams. Verslo susitikimų ir banketų salės, kurių bendras plotas 2230 m2, užimančios 4 aukštus.

Restoranai ir barai:

Villard – restoranas, kurio specializacija yra amerikietiška virtuvė ir kuriame siūlomi pusryčiai, vėlyvieji pusryčiai savaitgalį ir pietūs. Veikia kasdien.
„Pomme Palais“ yra klasikinė Art Nouveau stiliaus miesto kepykla ir konditerijos kepykla, įsikūrusi pirmame aukšte, netoli pagrindinio vestibiulio. Čia galite įsigyti šokolado, naminių kruasanų, vaisių tartalečių, bandelių, kavos, taip pat įvairių sriubų, salotų, sumuštinių. Viską galite išbandyti vietoje arba pasiimti su savimi originalioje pakuotėje. Dirba kasdien nuo 6:30 iki 20:00.

„Trouble's Trust“ yra visiškai naujas išskirtinis kokteilių baras ir poilsio kambarys su šiuolaikišku interjeru. Siūlomas platus alaus, vynų ir rankų darbo kokteilių pasirinkimas. Atidaryta nuo pirmadienio iki sekmadienio nuo 11:30 iki 2:00.

Tavern on 51 yra vienas geriausių Senojo Niujorko stiliaus kokteilių barų mieste. Siūlo didelę įvairaus brandinimo metų vynų kolekciją, platų pilstomo alaus asortimentą, firminius kokteilius. Darbo laikas: pirmadieniais-penktadieniais 16:30-00:30, šeštadieniais 17:00-1:00.

Rarities yra išskirtinis klubo poilsio kambarys. Retų vynų ir gėrimų degustacija. Tik iš anksto susitarus.

The Courtyard – poilsio kambarys lauko terasoje, viešbučio kieme, įvairūs kokteiliai, gyvos muzikos vakarai nuo 18:30 iki 21:30.
  • restoranas
  • kavinė/baras
  • konferencijų salė/pokylių salė
  • verslo centras
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • automobilių nuoma
  • saugus
  • liftas
  • skalbiniai
  • patalpos žmonėms su negalia
  • apgyvendinimas su gyvūnais
  • kambariai nerūkantiems
  • valiutos keitykla
  • bankomatas
  • Renovacijos metai

Vaikams

  • vaikiškas meniu restorane
  • vaikiška lovelė
  • auklė

Pramogos ir sportas

650 m2 ploto sveikatingumo centras:

Sporto centras su nuostabiu vaizdu į Šv. Patriko katedrą. Įrengta naujausia kardio (LifeFitness) ir svorio treniruokliai (Cybex). Svečių paslaugoms: persirengimo kambariai, garinė. Asmeninio trenerio paslaugos (galima pagal susitarimą už papildomą mokestį), jogos užsiėmimai. Viešbutis svečiams viešnagės metu suteikia sportinę aprangą ir bėgimo batelius. Darbo laikas: pirmadieniais-penktadieniais 05:30-22:00, šeštadieniais-sekmadieniais 07:00-22:00.

SPA centras – platus veido ir kūno procedūrų pasirinkimas (aromaterapija, purvo terapija), senėjimą stabdančios procedūros (drėkinančios ir raminančios kaukės), įvairūs masažai naudojant karštus kompresus ir eterinius aliejus, detoksikacinės programos, grožio procedūros, manikiūras, pedikiūras. Darbo laikas: kasdien nuo 9:00 iki 21:00.
  • SPA ar sveikatingumo centras
  • sauna/vonia/hamamas
  • sporto salė
  • šventės organizavimo paslauga

Numeriai

Viešbutyje yra 909 įvairių kategorijų kambariai, tarp jų svečių kambarys ir liukso numeris, iš kurių 176 kambariai yra nuo 41 iki 54 aukštų bokštuose. Pro langus atsiveria puikus vaizdas į Šv. Patriko katedrą, Manheteną ir Niujorko peizažus.

Numeriuose

Oro kondicionierius, telefonas su atsakikliu, LCD televizorius su papildomais kanalais ir filmais pagal užsakymą, žadintuvas / radijas, laidinis / belaidis internetas (mokamas), seifas (gali tilpti nešiojamas kompiuteris), mini baras, lygintuvas ir lyginimo lenta. ( Liukso kambariuose), vonios kambaryje su marmurine apdaila - vonia, plaukų džiovintuvas, chalatai, išskirtiniai higienos reikmenys. 24 valandų kambarių aptarnavimas.

Adresas

455 Madison Avenue, 50th Street, Niujorkas, NY 10022

Telefono numeriai

Tel: +1 212 888 7000
Fax: +1 212 303 6000

Еl. paštas

info@lottenypalace.com
Kainų grafikas
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

7 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
SPA paslaugos viešbutyje
Vaikų meniu patiems mažiausiems
Seifas vertingiems daiktams
Patogus parkingas